Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

8 daagse cruise Turkije en de Griekse Eilanden

Bodrum, Griekenland

 

8-daagse-cruise-turkije-en-de-griekse-eilanden8-daagse-cruise-turkije-en-de-griekse-eilanden8-daagse-cruise-turkije-en-de-griekse-eilanden8-daagse-cruise-turkije-en-de-griekse-eilanden
Favoriet 
     

    v.a. 1.219

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    8 daagse cruise Turkije en de Griekse Eilanden in Bodrum

    8-daagse Vakantie naar Canakkale bij 8 daagse cruise Turkije en de Griekse Eilanden

    Ontdek de betoverende wereld van de Middellandse Zee aan boord van het prachtige schip Marella Discovery! Vaar vanuit het schilderachtige Marmaris en laat je verrassen door de schatten van Istanbul, de historische pracht van Bodrum, de culturele pracht van Heraklion en de charmante allure van Rhodos. Met zijn elegante design en uitgebreide faciliteiten biedt Marella Discovery een onvergetelijke reiservaring. Geniet van gastronomische hoogstandjes in de diverse restaurants, ontspan in luxueuze accommodaties en verwen jezelf met verfrissende drankjes aan de bars aan boord. Laat je meeslepen door boeiende entertainmentshows en beleef avontuurlijke excursies op elke bestemming. Met vriendelijk personeel dat altijd voor je klaarstaat, wordt elke dag aan boord van Marella Discovery een bron van onvergetelijke herinneringen. Boek nu en ervaar de ultieme combinatie van comfort, luxe en ontdekking op deze buitengewone cruise door de Egeïsche Zee!
    • ,
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 20-05-2024 voor een 8-daagse vakantie 1.219,-   Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Griekenland

    Akasha Beach Hotel & Spa

    8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

    Chersonissos

    D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

    D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

    Marmari