Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Mitsis Bali Paradise

Bali, Griekenland

 

hotel-mitsis-bali-paradisehotel-mitsis-bali-paradisehotel-mitsis-bali-paradisehotel-mitsis-bali-paradisehotel-mitsis-bali-paradise
Favoriet 
 

v.a. 614

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Mitsis Bali Paradise in Bali

Hotel Mitsis Bali Paradise ligt op een mooie locatie, op loopafstand van het strand en het gezellige kleine centrum van Bali. Het heerlijke zwembad is omgeven door veel groen en beplanting met een terras en ligbedden. Geniet van een mooi uitzicht over de golf van Bali en bestel af en toe een lekker drankje of verfrissende cocktail in de poolbar. 

Er is nóg een zwembad met drie waterglijbanen die een leuke toevoeging zijn voor zowel volwassenen als kinderen. De kamers zijn eenvoudig en bieden alles wat je nodig hebt voor een ontspannen verblijf. Lekker eten is ook belangrijk tijdens de vakantie. Er is een buffetrestaurant, maar er zijn ook twee à la carte restaurants. Visrestaurant“Les Langoustes” biedt specialiteiten die bereidt worden op de grill of die traditioneel worden gekookt (tegen betaling). In Restaurant Elia geniet je van de Kretenzer gastronomie. 


Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos