Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Novus Hotel

Athene, Griekenland

 

novus-hotel
Favoriet 
 

v.a. 442

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Novus Hotel in Athene

Met een uitstekende ligging in het centrum van Athene en de frisse, elegante uitstraling is het Novus Hotel een fijn verblijf voor jouw stedentrip Athene. De centrale ligging van het hotel zorgt ervoor dat je de absolute hoogtepunten van Athene al op loopafstand bereikt, denk aan het Omonoia-plein en Het Parthenon. Dit fijne stadshotel beschikt over een dakterras met buitenzwembad, ideaal tijdens de warme Griekse zomers. ATRIUM Bar & Lounge en VIEWS Rooftop Bar & Pool geven je de mogelijkheid een ontbijt te nuttigen en gedurende de dag een lichte maaltijd met een drankje te bestellen. De kamers van het hotel zijn kleurrijk en comfortabel ingericht en zijn van alle benodigde faciliteiten voorzien.

Met een uitstekende ligging in het centrum van Athene en de frisse, elegante uitstraling is het Novus Hotel een fijn verblijf voor jouw stedentrip Athene. De centrale ligging van het hotel zorgt ervoor dat je de absolute hoogtepunten van Athene al op loopafstand bereikt, denk aan het Omonoia-plein en Het Parthenon.

Dit fijne stadshotel beschikt over een dakterras met buitenzwembad, ideaal tijdens de warme Griekse zomers. ATRIUM Bar & Lounge en VIEWS Rooftop Bar & Pool geven je de mogelijkheid een ontbijt te nuttigen en gedurende de dag een lichte maaltijd met een drankje te bestellen. De kamers van het hotel zijn kleurrijk en comfortabel ingericht en zijn van alle benodigde faciliteiten voorzien.

- Het hotel ligt in het cultureel- en historische hart van Athene.
- Nationaal Archeologisch Museum ligt op ca. 13 minuten loopafstand.
- De gezellige wijk Plaka en de Akropolis bereik je in ca. 15 minuten met de metro.

Openbaar verover:
- Metrostation Metaxourgeio ligt op ca. 2 minuten loopafstand.
- In de omgeving van het hotel vind je verschillende bushaltes.
- Het treinstation van Athene ligt op ca. 13 minuten loopafstand van hotel Novus.

Met het vliegtuig:
- Vanaf de luchthaven van Athene reis je met de bus of metro in ca. 55 minuten naar het hotel. De luchthaven ligt op ca. 35 kilometer afstand van het hotel.

Met de (huur)auto:
- Het hotel beschikt over een ondergrondse parkeergarage, reserveren en betaling ter plaatse.

De kleurrijke kamers van hotel Novus beschikken over de volgende faciliteiten:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- TV
- Telefoon
- Kluisje
- Minibar
- Airconditioning
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

De 3-persoonskamers beschikken over een extra slaapbank.

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari