Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel King Jason Zante - adults only

Tsilivi, Griekenland

 

hotel-king-jason-zante-adults-onlyhotel-king-jason-zante-adults-onlyhotel-king-jason-zante-adults-onlyhotel-king-jason-zante-adults-onlyhotel-king-jason-zante-adults-only
Favoriet 
 

v.a. 1.581

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel King Jason Zante - adults only in Tsilivi

Stap binnen in de weelderige wereld van Hotel King Jason Zante, een parel gelegen op het mooie eiland Zynthos dat niet voor niets on Boutique label krijgt. Laat je verwennen in een serene omgeving dankzij een overvloed aan weelderige faciliteiten die jouw verblijf onvergetelijk maken.

Geniet van ultieme verfrissing in het heerlijke zwembad, waar ontspanning en luxe samenkomen. Bestel af en toe een verkoelend drankje op het terras, een oase van rust waar je de hele dag kunt wegdromen op luxueuze ligstoelen.

Verdiep je in een wereld van pure sereniteit in weelderige wellnesscentrum, compleet met een Turks stoombad en een verkwikkende sauna. Weldadige massages prikkelen je zintuigen. En alsof dat nog niet genoeg is, geniet ook van de all-inclusive ervaring, waarbij je elke dag opnieuw wordt verrast in verschillende voortreffelijke restaurants. Sluit de dag af met een gezellig samenzijn bij de bar, waar je kunt toosten op onvergetelijke momenten. Beleef hier jouw droomvakantie in het prachtige Griekenland.


Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos