Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Arion Athens Hotel

Athene, Griekenland

 

arion-athens-hotel
Favoriet 
 

v.a. 408

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Arion Athens Hotel in Athene

In de wijk Monastiraki vind je het moderne 3-sterrenhotel Arion Athens. Dit is een geliefd hotel in ons aanbod. Met name het dakterras wordt zeer goed beoordeeld. Hier kun je plaatsnemen en genieten van een panorama uitzicht op de Akropolis en het Parthenon. Zowel overdag als in de avond zijn de uitzichten geweldig. Door de centrale ligging in de wijk Monastiraki kun je meerdere bezienswaardigheden te voet bereiken. Zo wandel je in ca. 15 minuten naar het Syntagma-plein, de National Gardens en de Akropolis. Ook liggen er voldoende restaurants en bars in de nabije omgeving van hotel Arion Athens.

In de wijk Monastiraki vind je het moderne 3-sterrenhotel Arion Athens. Dit is een geliefd hotel in ons aanbod. Met name het dakterras wordt zeer goed beoordeeld. Hier kun je plaatsnemen en genieten van een panorama uitzicht op de Akropolis en het Parthenon. Zowel overdag als in de avond zijn de uitzichten geweldig.

Door de centrale ligging in de wijk Monastiraki kun je meerdere bezienswaardigheden te voet bereiken. Zo wandel je in ca. 15 minuten naar het Syntagma-plein, de National Gardens en de Akropolis. Ook liggen er voldoende restaurants en bars in de nabije omgeving van hotel Arion Athens.

- In ca. 15 minuten wandel je naar de Akropolis.
- De beroemde wijk Plaka, Thiseio en het Syntagma-plein zijn gemakkelijk te voet bereikbaar.
- Het Nationaal Archeologisch Museum ligt op ca. 18 minuten loopafstand.

Openbaar vervoer:
- Bushalte Agora ligt op ca. 2 minuten loopafstand van hotel Arion Athens.
- Metrostation Monastiraki ligt op ca. 5 minuten wandelen.

Met het vliegtuig:
- De luchthaven van Athene ligt op ca. 50 minuten afstand. Reis eenvoudig met een directe metroverbinding naar het hotel.

Met de (huur)auto:
- Er is geen parkeergelegenheid aanwezig.

De kamers van hotel Arion Athens zijn voorzien van onderstaande faciliteiten:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- TV
- Telefoon
- Minibar
- Kluisje
- Airconditioning
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari