Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

10 dg cruise Italië en de Griekse Eilanden

Argostoli, Griekenland

 

10-dg-cruise-italie-en-de-griekse-eilanden10-dg-cruise-italie-en-de-griekse-eilanden10-dg-cruise-italie-en-de-griekse-eilanden10-dg-cruise-italie-en-de-griekse-eilanden10-dg-cruise-italie-en-de-griekse-eilanden
Favoriet 
     

    v.a. 2.336

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    10 dg cruise Italië en de Griekse Eilanden in Argostoli

    10-daagse Vakantie naar Corfu bij 10 dg cruise Italië en de Griekse Eilanden

    Laat je meenemen op een onvergetelijke reis over de Middellandse Zee. Jouw vakantie begint op Kreta waar je twee nachten verblijft in het Royal & Imperial Belverdere hotel. Geniet van een ontspannen dag aan het zwembad of ga er op uit en breng een bezoek aan de hoofdstad van het eiland; Heraklion. Op de derde dag stap je aan boord van Mein Schiff 5 en vaar je naar het historische Taranto waar eeuwenoude cultuur en culinaire hoogstandjes samenkomen. Vervolg je reis naar het weelderige Corfu stad, waar je wordt verwelkomd door charmante straatjes en azuurblauwe wateren. Ook reis je naar het schilderachtige Santorini, een plek die als geen ander is met zijn iconische witte gebouwen en prachtige zonsondergangen. Elk van deze bestemmingen biedt unieke ervaringen en onvergetelijke herinneringen. Aan boord van Mein Schiff 5 wacht ongeëvenaarde service op je. Geniet van heerlijke gegrilde steaks in Surf & Turf, ontspan in de luxe spa en blijf in vorm in het fitnesscentrum. Waag een gokje in het sprankelende casino en geniet van weergaloze optredens in het theater. Dit is jouw kans om de Middellandse Zee te verkennen in stijl en comfort!
    • ,
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 31-07-2024 voor een 10-daagse vakantie 2.336,-   Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Griekenland

    D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

    D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

    Marmari

    Akasha Beach Hotel & Spa

    8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

    Chersonissos