Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Sea n' Smile

Apolpena, Griekenland

 

appartementen-sea-n-smile
Favoriet 
 

v.a. 831

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Sea n' Smile in Apolpena



Alleen al van de naam begin ik spontaan te glimlachen. Dit adresje op Lefkas heet Sea n' Smile en is te leuk om niet te delen. Niet alleen de naam maakt je vrolijk, ook het uitzicht over zee, de rust en de prachtige omgeving doen wat met je. Ik voel me in ieder geval heel ontspannen als ik op een ligbed aan het zwembad lig en even verderop de zee zie lonken.

Verblijf je graag in een appartement tijdens je vakantie? Dan raad ik je met liefde aan om hier eens een kijkje te nemen. Dit adresje is fijn, heel fijn. Het is modern, alles wat je nodig hebt is er: een open douche, een riante keuken om zelf een moussaka in klaar te maken of een Griekse salade, een Nespresso-machine om de dag goed mee te starten én een balkon met zitje. De perfecte plek om de dag te eindigen met een lekker drankje en de zon onder te zien gaan. Het is een sprookjesachtig tafereel en elke dag opnieuw bijzonder. Bij dit heerlijke adresje is je batterij zo weer opgeladen. Daarnaast kun je heel gemakkelijk de omgeving verkennen met de huurauto. Rijd bijvoorbeeld naar Kaap Doukato in het zuiden of bezoek de haven van Nidri voor een heerlijk zeevruchtenlunch.
  • GeneralFacility:totaal aantal kamers: 4;totaal aantal verdiepingen: 3;totaal aantal gebouwen: 1;modern ingerichte accommodatie;kindvriendelijk complex;geen lift aanwezig;geen kluisjes beschikbaar;parkeerterrein;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning bedlinnen 1 keer per 3 dagen: extra verschoning op verzoek;handdoeken inclusief verschoning handdoeken 1 keer per 3 dagen: extra verschoning op verzoek;schoonmaak kamer 1 keer per dag;huisdieren niet toegestaan,Mandatory:climate resilience tax: circa 1;50 € per eenheid per nacht contant te betalen (ter plekke te betalen; verplicht),Pools:handdoekenservice;kinderzwembad(deels apart; zoet water; niet verwarmd);buitenzwembad (aantal 1; lengte: 9 meter; breedte: 4 meter)(zoet water; buitenzitje: parasol; ligstoelen),Regular:geen lift aanwezig;geen kluisjes beschikbaar;parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning bedlinnen 1 keer per 3 dagen: extra verschoning op verzoek;handdoeken inclusief verschoning handdoeken 1 keer per 3 dagen: extra verschoning op verzoek;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);handdoekenservice;kinderzwembad(deels apart; zoet water; niet verwarmd);buitenzwembad (aantal 1; lengte: 9 meter; breedte: 4 meter)(zoet water; buitenzitje: parasol; ligstoelen);schoonmaak kamer 1 keer per dag,Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-01-2025 831,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari