Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Dessole Dolphin Bay Resort

Amoudara, Griekenland

 

hotel-dessole-dolphin-bay-resort
Favoriet 
 

v.a. 75

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Dessole Dolphin Bay Resort in Amoudara

Dessole Dolphin Bay biedt u een heerlijk verblijf aan met vele faciliteiten. U kunt in het wellnesscenter helemaal ontspannen terwijl de kinderen te vinden zijn bij de miniclub. Geniet aan het zwembad met een meeslepend boek of haal een verfrissend drankje aan de bar. Samen met de ideale locatie van het hotel zult u een onvergetelijke vakantie beleven. Zo bent u op korte afstand van het zandstrand van Amoudara, waar u kunt genieten van de Griekse zon. Ook bent u binnen enkele minuten in het centrum waar u plaats kunt nemen in één van de restaurants of bars en de Griekse specialiteiten kunt uitproberen. Uw voorgaande bezoekers van Dessole Dolphin Bay zijn tevreden dankzij de fijne locatie in Amoudara en de faciliteiten die het hotel aanbied. Het personeel wordt als vriendelijk en behulpzaam omschreven en kijken uit naar uw bezoek aan Dessole Dolphin Bay op Kreta.

Dessole Dolphin Bay biedt u een heerlijk verblijf aan met vele faciliteiten. U kunt in het wellnesscenter helemaal ontspannen terwijl de kinderen te vinden zijn bij de miniclub. Geniet aan het zwembad met een meeslepend boek of haal een verfrissend drankje aan de bar. Samen met de ideale locatie van het hotel zult u een onvergetelijke vakantie beleven. Zo bent u op korte afstand van het zandstrand van Amoudara, waar u kunt genieten van de Griekse zon. Ook bent u binnen enkele minuten in het centrum waar u plaats kunt nemen in één van de restaurants of bars en de Griekse specialiteiten kunt uitproberen.

Uw voorgaande bezoekers van Dessole Dolphin Bay zijn tevreden dankzij de fijne locatie in Amoudara en de faciliteiten die het hotel aanbied. Het personeel wordt als vriendelijk en behulpzaam omschreven en kijken uit naar uw bezoek aan Dessole Dolphin Bay op Kreta.

Bij Dessole Dolphin Bay bent u op korte afstand van het levendige centrum van Amoudara en het zandstrand waar u kunt genieten van de Griekse zon.

- Diverse restaurants en bars: ca. 200 m
- Strand: ca. 550 m
- Centrum Amoudara: ca. 2 km
- Strand Amoudara Beach: 2,5 km
- Centrum van Heraklion: ca. 7 km

Openbaar vervoer:
- Bushalte: ca. 40 m

Met de auto:
- Gratis privé parkeerplaats

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Heraklion: ca. 12 km

- Het hotel bestaat uit een hoofdgebouw en 2 bijgebouwen
- De buitenzwembaden zijn geopend van april tot oktober
- Huisdieren niet toegestaan
- Per boeking dient minimaal 1 persoon 18 jaar te zijn

De kamers van Dessole Dolphin Bay zijn comfortabel en fijn en beschikken allen over:
- Tv
- Telefoon
- Airconditioning en verwarming
- Kluisje
- Minibar
- Badkamer met douche of bad en föhn
- Terras of balkon met zitje

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos