Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Philoxenia

Ammoudia, Griekenland

 

hotel-philoxeniahotel-philoxeniahotel-philoxeniahotel-philoxeniahotel-philoxenia
Favoriet 
 

v.a. 535

  • Beoordeeld met een 7.4
  • 3.5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Philoxenia in Ammoudia

Hotel Philoxenia ligt in het landelijke, groene deel van Ammoudia en is de ideale plek voor een ontspannen vakantie. Het zandstrand ligt slechts op een paar meter en eigenaar Spiros en zijn familie, doen er alles aan om je thuis te laten voelen. Meer heb je toch eigenlijk niet nodig? Het zwembad in de tuin is een fijne bonus. Je kunt hier een verfrissende duik nemen of neerstrijken op een van de comfortabele ligbedden. Ook vind je hier het restaurant. Het is een aanrader eens een bezoekje te brengen aan Parga, wat op 30 minuten afstand ligt.

In Ammoudia proef je nog echt de authentieke Griekse sfeer. Ga er tijdens je vakantie op uit, ontdek en ervaar de gastvrijheid van de lokale bevolking.

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos