Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Irene

Agios Gordios, Griekenland

 

appartementen-irene
Favoriet 
 

v.a. 251

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Irene in Agios Gordios

Het kleinschalige appartementencomplex Irene ligt nabij de badplaats Agios Gordios en wordt omringd door groene heuvels. Hier geniet u van het mooie zwembad met peuterbad en zwembadbar, prachtige tuin met terras, verschillende wellnessfaciliteiten en fantastische uitzichten. Authentieke winkeltjes, restaurants, bars en een fijn zandstrand vindt u in het gezellige centrum op loopafstand. Het heerlijke Griekse eten mag natuurlijk niet ontbreken, maar er worden ook regelmatig barbecue- en pizza-avonden georganiseerd. Kortom wilt u ultiem genieten van uw vakantieperiode? Boek nu je reis naar Corfu!

Het kleinschalige appartementencomplex Irene ligt nabij de badplaats Agios Gordios en wordt omringd door groene heuvels. Hier geniet u van het mooie zwembad met peuterbad en zwembadbar, prachtige tuin met terras, verschillende wellnessfaciliteiten en fantastische uitzichten.

Authentieke winkeltjes, restaurants, bars en een fijn zandstrand vindt u in het gezellige centrum op loopafstand. Het heerlijke Griekse eten mag natuurlijk niet ontbreken, maar er worden ook regelmatig barbecue- en pizza-avonden georganiseerd. Kortom wilt u ultiem genieten van uw vakantieperiode? Boek nu je reis naar Corfu!

- Strand: ca. 300 m
- Corfu-Stad: ca. 16 km

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Corfu: ca. 15 km

- Transfer luchthaven - accommodatie v.v. inbegrepen wanneer u een boeking inclusief vlucht maakt
Bij uw reisdocumenten ontvangt u een voucher met instructie waar u zich kunt melden voor uw transfer naar de accommodatie. Hierop staat ook vermeld hoe u de transfer van uw accommodatie naar de luchthaven terug kunt bevestigen.

- U reserveert op basis van logies, logies/ontbijt of halfpension (ontbijt en diner)
- Huisdieren niet toegestaan
- Jongeren dienen minimaal 16 jaar te zijn.


Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos