Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Afandou, Griekenland

 

Favoriet 
   

  v.a.

  Vakantiehuis delen

  Top vakantiehuizen in Griekenland

  Sunny Villas & SPA

  Pavlos en Popi hebben niets teveel gezegd. Sterker nog, ik denk dat er niet genoeg woorden zijn om te beschrijven hoe mooi de zonsondergang op dit stukje van Chalkidiki is. Op aanraden van het Griekse echtpaar heb ik mij in een heerlijke ligstoel bij..

  Hanioti

  Hotel Gaia Palace

  Hotel Gaia Palace is een mooi resort dat in villastijl gebouwd is. De ligging is vrij rustig en je staat al binnen enkele minuten op het strand. Je hoeft nergens over na te denken en alleen maar vakantie te vieren en het voltallige personeel zorgt vo..

  Mastichari

  Hotel Fodele Beach & Waterpark Holiday Resort

  Fodele Beach & Water Park Holiday Resort ligt op een unieke locatie met een prachtig uitzicht op het zandstrand van Fodele. Een ander groot pluspunt van dit heerlijke hotel is het waterpark, met maar liefst 7 glijbanen. Kinderen zullen zich hier zeke..

  Fodele

  Dionysos

  Op het Griekse eiland Rhodos vindt je in de badplaats Ixia het 4-sterren hotel Dionysos. Door het grote landschapszwembad en de opbouw van het hotel hangt er een Caribische sfeer. Om het zwembad heen vindt je diverse en afwisselende foodcorners en ..

  Ixia