Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Aparthotel Acharavi Beach

Acharavi, Griekenland

 

aparthotel-acharavi-beachaparthotel-acharavi-beachaparthotel-acharavi-beachaparthotel-acharavi-beachaparthotel-acharavi-beach
Favoriet 
 

v.a. 624

  • Beoordeeld met een 8.2
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Aparthotel Acharavi Beach in Acharavi

Voor een vakantie met alles binnen handbereik ga je naar Acharavi Beach. Dit hotel is eerder gedeeltelijk gerenoveerd en heeft een ideale ligging direct aan het strand. Ook het levendige centrum van Acharavi is op loopafstand te vinden. Hier kun je je gerust een dag vermaken met de vele restaurantjes, winkeltjes en barretjes. Een dagje lekker ontspannen kan ook aan het heerlijke zwembad van het hotel. Wi je wat actievers doen? Dan zijn er veel sportfaciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Een heerlijke vakantie begint bij Aparthotel Acharavi Beach!

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari