Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet Nubuck - 8 personen

Saint Marcel de Belleville, Frankrijk

 

chalet-nubuck-8-personen
Favoriet 
 

v.a. 511

  • 3 sterren
  • Max. 8 personen
  • Woonoppervlak: 88 m²m2

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Chalet Nubuck - 8 personen in Saint Marcel de Belleville

Chalet Nubuck is een comfortabel chalet, gelegen in het authentieke dorpje Saint Marcel de Belleville tussen de dorpen Saint Martin de Belleville (ca. 1,5 km) en Les Menuires (ca. 6 km). Het chalet is gebouwd met een mix van natuurlijke materialen zoals hout en steen en is onder andere voorzien van een skiberging met skischoenendroger, Wi-Fi internetverbinding en twee parkeerplaatsen.
De skipistes en skiliften bevinden zich op circa 1,5 km afstand van het chalet, in het dorpje Saint Martin de Belleville. Met de cabinelift ben je binnen enkele minuten in het hart van Les Trois Vallées! Vanuit Saint Marcel rijden er gratis skibussen naar Saint Martin de Belleville en Les Menuires. Deze skibus rijdt ’s morgens 2x en aan het eind van de dag ook 2 en vertrekt op ca. 100 meter afstand van chalet Nubuck.
In het nabijgelegen dorp Saint Martin vind je een gezellig dorpscentrum met onder andere een aantal restaurants, bars, winkels en supermarkten.
  • Internet (WiFi)
  • internet via Wi-Fi
  • open haard / houtkachel

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

5 pers.
Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

Gigny-sur-Saône

5 pers.
Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

Privas