Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantievilla Corcieux

Corcieux, Frankrijk

 

vakantievilla-corcieuxvakantievilla-corcieuxvakantievilla-corcieuxvakantievilla-corcieuxvakantievilla-corcieux
Favoriet 
 

v.a. 1.273

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 16 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantievilla Corcieux in Corcieux

Deze prachtige gerenoveerde voormalige boerderij is gelegen op een heuvel tussen de steden Saint-Dié-Des-Vosges en Gérardmer.

Deze prachtige gerenoveerde voormalige boerderij voor 16 personen is gelegen op een heuvel tussen de steden Saint-Dié-Des-Vosges en Gérardmer. Met een weids uitzicht over de groene omgeving is de setting gewoonweg prachtig te noemen. Geniet met vrienden of familie van de whirlpool in de tuin!

Geniet samen van de Whirlpool 

Op de begane grond bevindt zich een lange woonkamer met open keuken, meerdere zitgedeelte, een barretje, eetgedeelte en een open haard waar je in de wintermaanden kunt genieten van een knisperend haardvuurtje. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een badkamer met douche, wastafel en een handoekradiator. Twee aparte toiletten zijn aanwezig. De keuken is voorzien van een 4 pits gasfornuis, koelkast, diepvries, afwasmachine, oven, broodrooster, waterkoker, magnetron en koffiezetapparaat. Er is nog een tweede koelkast bij het barretje. Er zijn diverse folders aanwezig met activiteiten in de omgeving, je verveelt je geen moment! De eerste slaapkamer is geschikt voor minder validen met een extra brede deur en een aangepaste douche. Ook is er een apart toilet met brede deuren. De tweede slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. De 1e etage beschikt over een zitgedeelte met 2 slaapbanken en een grote 3D televisie (inclusief brilletjes). De 3e slaapkamer heeft een 1 tweepersoonsbed en 1 eenpersoonsbed. De 4e slaapkamer beschikt over 2 stapelbedden, en de 5e slaapkamer heeft een 1 tweepersoonsbed. Ook is er een badkamer met een regendouche, een apart toilet, en een dubbele wastafel. Aan beide kanten van de woonkamer grenst een terras met tuinmeubilair en een parasol. Het terras is van buitenaf toegankelijk voor minder validen, geniet van een lekker ruime tuin en van het uitgestrekte uitzicht over de groene omgeving. Het tweede, lager gelegen terras heeft een barbecue.

Heerlijk wandelen in de omgeving

Binnen een paar minuten lopen bent u in de bossen van de Vogezen, waar u een panoramisch uitzicht heeft. Eiken, linden en beuken voeren de boventoon en als je geluk hebt spot je een wild hert of vos.

Bekijk ook de andere

Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor zorggroepen


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.467,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

6 pers.
Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

La Chapelle-aux-Filtzméen

Vakantiepark Domaine de Lanzac

Op een mooie plek in de Dordogne ligt het vakantiepark Domaine de Lanzac. Het is een prachtig resort met ruim 30 luxe villa's en Nederlandssprekende medewerkers. Een prima plek voor senioren en gezinnen met jonge kinderen in het voor- en najaar. In h..

Lanzac