Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Le Grand Bornard

Le Grand Bornard, Frankrijk

 

vakantiehuis-le-grand-bornardvakantiehuis-le-grand-bornardvakantiehuis-le-grand-bornardvakantiehuis-le-grand-bornardvakantiehuis-le-grand-bornard
Favoriet 
 

v.a. 2.490

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 12 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Le Grand Bornard in Le Grand Bornard

Deze accommodatie is een typisch Savoyaards chalet met spectaculair uitzicht op de Aravis bergketen. Het ligt in het hoger gelegen Chinaillion, in het dorpje Le Grand Bornand, op 3,3 km van het centrum en de skiliften.

Deze groepsaccommodatie is een typisch Savoyaards chalet met spectaculair uitzicht op de Aravis bergketen. Het ligt in het hoger gelegen Chinaillion, in het dorpje Le Grand Bornand, op 3,3 km van het centrum en de skiliften. Het chalet ligt op 1.290 m en op 200m lopen verschillende wandelroutes. Van een open vallei tot de hoogste toppen van de Aravis, sportliefhebbers zullen een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten vinden.

Groepsaccommodatie in Frankrijk nabij pistes ⛷

Het chalet heeft 3 etages met op de begane grond een grote woonkamer met zithoek, keukenhoek en eethoek. Op de begane grond is 1 slaapkamer, overige slaapkamers zijn op de eerste verdieping. Er is een ruime uitgebreide keuken aanwezig die van alle gemakken is voorzien. Buiten is een terras waar picknickbanken staan, zo kijk je uit over de bergtoppen, de accommodatie ligt dan ook midden in een wintersportgebied. Beneden het huis is een grote garage van 60 m2, er zijn ook privé parkeerplaatsen aanwezig.

Warm 'thuis' komen 🏡

Om ecologische redenen willen we je eraan herinneren dat de centrale verwarming vooraf ingesteld is, er is ook een open haard met hout aanwezig. De verwarming is vooraf ingesteld, overdag een temperatuur van 21 graden in de woonkamer en 18 graden van 01.00 tot 06.00 uur. Overdag een temperatuur van 19 graden in de slaapkamers en 18 graden van 01.00 tot 06.00 uur.

Bekijk ook de andere  


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 06-05-2024 (7 dagen) 2.490,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

4 pers.
Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

Avoriaz

6 pers.
Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

Les Menuires