Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet Chelmer inclusief catering - 10-13 personen

Morzine, Frankrijk

 

chalet-chelmer-inclusief-catering-10-13-personen
Favoriet 
 

v.a. 6.554

  • 4 sterren
  • Max. 13 personen
  • Woonoppervlak: 0 m²m2

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Chalet Chelmer inclusief catering - 10-13 personen in Morzine

Chalet Chelmer is gelegen in de plaats Morzine op 1,3 kilometer van het centrum. De gondellift du Pleney ligt ongeveer 3 kilometer van het chalet vandaan en de Super Morzine cabinelift richting Avoriaz ligt op 3,5 km afstand. De skiliften zijn per skibus te bereiken, er is een skibushalte op 250 meter van het chalet gelegen.
Het levendige Morzine heeft een gezellig centrum met winkels, supermarkten, restaurants en bars. Daarnaast biedt het dorp een aantal faciliteiten zoals een schaatsbaan, rodelbaan, overdekt zwembad en wellnessfaciliteiten. In Morzine en omgeving zijn voldoende wandelmogelijkheden. Er ligt ongeveer 95 km aan wandelpaden. Andere activiteiten die je kunt doen zijn o.a. langlaufen, paragliden, rijden op een sneeuwscooter en heli-skiën.
Chalet Chelmer heeft een heerlijke buitensauna en buiten-whirlpool met prachtig uitzicht over de bergwereld. Na een actieve dag in de buitenlucht kan er dus heerlijk ontspannen worden. Verder beschikt het chalet over een skiberging en drie parkeerplaatsen.
Chalet Chelmer wordt inclusief uitgebreide cateringservice verhuurd. Je hoeft je dus nergens meer druk om te maken en kunt volop genieten van alles wat het gebied je te bieden heeft!
De catering omvat:
7x Ontbijtbuffet; o.a. met koffie, thee, vruchtensap, stokbrood, (chocolade)croissants, kaas, diverse soorten vleeswaren en zoet beleg.
6x Diner (tussen 18:00 en 19:30); uitgebreid 3-gangen diner, inclusief frisdrank, sappen, bier en een passende wijn, en na de maaltijd een kopje koffie of thee.
Gedurende de gehele dag zijn drankjes (behalve sterk alcoholische dranken en in redelijke mate) inclusief.
Midden in de week heeft de chaletboy of –girl een vrije dag. Op deze dag is het ontbijt self-service en word je geacht om op eigen kosten voor het diner te zorgen.
Om een optimale service te kunnen verlenen, verblijft de chaletstaf zelf ook in het chalet. Zij beschikken over een eigen slaap- en badkamer, deze worden verder in de tekst niet omschreven
  • Internet (WiFi)
  • catering inbegrepen
  • whirlpool / bubbelbad
  • internet via Wi-Fi
  • open haard / houtkachel
  • sauna (privé)
Beschikbaarheid Prijs
Van 14-12-2024 t/m 21-12-2024 (7 dagen) 6.554,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Vakantiepark Domaine de Lanzac

Op een mooie plek in de Dordogne ligt het vakantiepark Domaine de Lanzac. Het is een prachtig resort met ruim 30 luxe villa's en Nederlandssprekende medewerkers. Een prima plek voor senioren en gezinnen met jonge kinderen in het voor- en najaar. In h..

Lanzac

Vakantiepark Residence Château de Salles

Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

Salles