Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Ban Sur Meurthe

Ban-sur-Meurthe-Clefcy, Frankrijk

 

vakantiehuis-ban-sur-meurthevakantiehuis-ban-sur-meurthevakantiehuis-ban-sur-meurthevakantiehuis-ban-sur-meurthevakantiehuis-ban-sur-meurthe
Favoriet 
 

v.a. 791

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 14 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Ban Sur Meurthe in Ban-sur-Meurthe-Clefcy

Sfeervolle groepsaccommodatie in Ban-Sur-Meurthe-Clefcy voor maximaal 14 personen met prachtig uitzicht op de beroemde Col de Bonhomme! In de zomer uitmate geschikt voor mooie fiets-, wandel-, en motortochten. In de winter kan je hier volop genieten van je Wintersport!

Sfeervolle groepsaccommodatie in Ban-Sur-Meurthe-Clefcy voor maximaal 14 personen met prachtig uitzicht op de beroemde Col de Bonhomme! In de zomer uitmate geschikt voor mooie fiets-, wandel-, en motortochten. In de winter kan je hier volop genieten van je Wintersport!

Een groepsaccommodatie in Frankrijk met houtkachel

Je komt binnen via een hal met een lange gang. Op de begane grond die geheel drempelloos is, bevinden zich 2 ruime slaapkamers, één slaapkamer voor 3 personen en één slaapkamer voor 4 personen met openslaande tuindeuren en heeft een eigen badkamer met douche, wastafel, toilet. Vanuit de grote open ruimte heb je een prachtig uitzicht op het dal! Hier bevinden zich de open keuken, woon- en eethoek met grote houtkachel. Heerlijk om op te warmen na een dag in de sneeuw. Op de eerste verdieping van deze groepsaccommodatie bevinden zich de andere twee slaapkamers. Buiten is er een groot terras met tuinmeubels en ligstoelen. Daarnaast is er de mogelijkheid om samen een kampvuur te maken en is er voor de kinderen meer dan voldoende binnenspeelruimte. Kortom, voor ieder wat wils!

Samen de pistes op

De accommodatie ligt midden in de natuur met een grote verscheidenheid van flora en fauna. Ook om sportief actief te zijn in de prachtige omgeving zijn volop mogelijkheden zoals mountainbiken, zwemmen, kanoën, surfen, zeilen, rotswandklimmen en paardrijden. 's Winters kan je sneeuwschoenwandelen, langlaufen en zelfs alpineskiën in Gerardmer, La Bresse-Hohneck of Lac Blanc. 

Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.432,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.432,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Vakantiepark Residence Château de Salles

Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

Salles

Vakantiepark Domaine de Lanzac

Op een mooie plek in de Dordogne ligt het vakantiepark Domaine de Lanzac. Het is een prachtig resort met ruim 30 luxe villa's en Nederlandssprekende medewerkers. Een prima plek voor senioren en gezinnen met jonge kinderen in het voor- en najaar. In h..

Lanzac