Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet Marmotton - 8 personen

Les Deux Alpes, Frankrijk

 

chalet-marmotton-8-personen
Favoriet 
 

v.a. 544

  • 3 sterren
  • Max. 8 personen
  • Woonoppervlak: 130 m²m2

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Chalet Marmotton - 8 personen in Les Deux Alpes

Chalet Marmotton ligt in het centrum van het bruisende Les Deux Alpes. Het chalet heeft een uitstekende ligging voor de wintersportliefhebber die graag centraal wil zitten tijdens de vakantie. De skilift Jandri Express en skilift Lutins liggen tegenover het chalet op zo’n 100 meter afstand. Ideaal voor wie niet ver wil lopen! En de skibus stopt al op ca. 40 meter. Het skigebied telt 229 kilometer aan afwisselende pistes. Ook voor beginnende wintersporter is het gebied geschikt.
Het chalet ligt in het langgerekte centrum van Les Deux Alpes. In dit centrum vind je alle benodigde faciliteiten voor een geslaagde wintersport. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op 20 meter en het dichtstbijzijnde restaurant vind je al op 90 meter afstand. Andere faciliteiten zoals een bakker, skiverhuur en skischool vind je binnen een straal van circa 200 meter van het chalet. Les Deux Alpes heeft veel restaurants, leuke winkels, gezellige après-ski gelegenheden, bioscoop Le Slalom, een zwembad en een schaatsbaan.
Het sfeervolle chalet beschikt over een groot terras waar je bij mooi weer heerlijk van de winterse zonnestralen kunt genieten. Ook heeft het chalet een skiberging met skischoendroger waar je fijn je materiaal kunt opbergen. Er is één parkeerplek bij het chalet.
  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
  • huisdieren op aanvraag
  • internet via Wi-Fi

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

5 pers.
Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

Privas

6 pers.
Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

Les Menuires