Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Camping Sandaya Le Grand Dague

Atur, Frankrijk

 

camping-sandaya-le-grand-dague
Favoriet 
 

v.a. 161

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Camping Sandaya Le Grand Dague in Atur

Camping Le Grand Dague is een fijne camping waar van alles te beleven is! Jong en oud zullen hier een leuke tijd hebben en vervelen... dat is geen optie! Vakantie vieren op camping Le Grand Dague is eenvoudig. Dankzij het brede aanbod aan faciliteiten en het leuke animatieprogramma heeft iedereen hier een leuke tijd. Het waterpark van deze 5-sterrencamping in de Dordogne beschikt over een aantal grote en kleinere zwembaden. Terwijl de kinderen zich vermaken bij het piratenschip of het lagunebad, ligt u heerlijk bij te komen op een van de ligstoelen. Vervolgens pakt u beide een band en glijdt u samen van de glijbaan af. Van zo een leuke dag bij het zwembad krijgt u uiteraard honger. u bent bij het restaurant van harte welkom voor een heerlijk diner met een lekker wijntje, of haalt u liever pizza af om deze ergens anders op te eten? Dat kan bij het afhaalrestaurant. Na het eten kunt u eventueel nog even naar de bar om een potje pool of darts te spelen, onder het

Camping Le Grand Dague is een fijne camping waar van alles te beleven is! Jong en oud zullen hier een leuke tijd hebben en vervelen... dat is geen optie! Vakantie vieren op camping Le Grand Dague is eenvoudig. Dankzij het brede aanbod aan faciliteiten en het leuke animatieprogramma heeft iedereen hier een leuke tijd.

Het waterpark van deze 5-sterrencamping in de Dordogne beschikt over een aantal grote en kleinere zwembaden. Terwijl de kinderen zich vermaken bij het piratenschip of het lagunebad, ligt u heerlijk bij te komen op een van de ligstoelen. Vervolgens pakt u beide een band en glijdt u samen van de glijbaan af.

Van zo een leuke dag bij het zwembad krijgt u uiteraard honger. u bent bij het restaurant van harte welkom voor een heerlijk diner met een lekker wijntje, of haalt u liever pizza af om deze ergens anders op te eten? Dat kan bij het afhaalrestaurant. Na het eten kunt u eventueel nog even naar de bar om een potje pool of darts te spelen, onder het genot van een drankje.

Het animatieteam zorgt voor ervoor dat de kinderen een leuke tijd hebben en organiseren allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Uiteraard kunnen de kinderen ook gewoon in de speeltuin of op de sportvelden gaan spelen en vakantievrienden voor het leven maken.

De gasten van camping Le Grand Dague zijn zeer tevreden over het waterpark en de vele faciliteiten van deze 5-sterrencamping.

In de groene Dordogne vindt u deze prachtige 5-sterrencamping. Naast dat de camping een leuke plek is om te zijn, is de omgeving dit ook zeker. Wij raden dan ook zeker aan om de omgeving van camping Le Grand Dague te ontdekken.

Op rijafstand van camping Le Grand Dague vindt u verschillende indrukwekkende grotten, deze nemen u mee naar een ondergronds spektakel. Voor jong en oud is dit een leuk en leerzaam uitje.

Het dichtstbijzijnde dorpje is Périgueux. Hier vindt u een prachtige kathedraal, het Gallo-Romeins museum en de middeleeuwse steegjes voeren u mee op een ongelooflijke reis door de tijd! Uiteraard is hier ook een supermarkt te vinden en zijn er verschillende restaurants aanwezig.

- Atur: ca. 3 km
- Périgueux: ca. 9 km
- Vallei van de Vézère: ca. 14 km
- Grotten van Lascaux: ca. 51 km

Met de auto:
- 1 auto per geboekte stacaravan toegestaan
Afstand vanaf Utrecht: ca. 1013 km

- Alleen aansluitende zwemslip, zwemboxers, badpakken en bikini's zijn toegestaan.
- Vanwege het familiaire karakter worden er geen boekingen van jongeren onder de 21 jaar geaccepteerd

Buiten de zomervakantie kan het zijn dat faciliteiten niet of in beperkte mate aanwezig of geopend zijn.


Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

6 pers.
Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

Les Abrets

5 pers.
Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

Gigny-sur-Saône