Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Camping Sandaya Le Littoral

Talmont-Saint-Hilaire, Frankrijk

 

camping-sandaya-le-littoral
Favoriet 
 

v.a. 173

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Camping Sandaya Le Littoral in Talmont-Saint-Hilaire

Camping le Littoral is een prachtige 5-sterrencamping met een waar zwemparadijs. Of u nou baantjes wilt trekken of van een van de glijbanen wilt glijden, het kan op deze camping in de Vendée allemaal. Wilt u liever naar de zee, dan volgt u gewoon het 150 meter lange pad en voor u het weet kijkt u uit over het azuurblauwe water. Voor een daagje strand stapt u in de shuttlebus en deze brengt u naar het strand van Les Sables-d'Olonne. Gedurende het seizoen voorziet het enthousiaste animatieteam de campinggasten van het nodige vermaak. Voor alle leeftijden is er wel iets te beleven, zo is er een kidsclub, een disco en worden er ook activiteiten georganiseerd voor volwassenen. In de avond kan iedereen genieten van diverse shows en optredens. Verder kunnen de kinderen naar hartenlust spelen in de speelweide en spetteren in de waterspeeltuin. Ook is er een multisportveld en een jeu de boules baan. Wie na al die leuke activiteiten honger heeft gekregen, kan terecht in

Camping le Littoral is een prachtige 5-sterrencamping met een waar zwemparadijs. Of u nou baantjes wilt trekken of van een van de glijbanen wilt glijden, het kan op deze camping in de Vendée allemaal. Wilt u liever naar de zee, dan volgt u gewoon het 150 meter lange pad en voor u het weet kijkt u uit over het azuurblauwe water. Voor een daagje strand stapt u in de shuttlebus en deze brengt u naar het strand van Les Sables-d'Olonne.

Gedurende het seizoen voorziet het enthousiaste animatieteam de campinggasten van het nodige vermaak. Voor alle leeftijden is er wel iets te beleven, zo is er een kidsclub, een disco en worden er ook activiteiten georganiseerd voor volwassenen. In de avond kan iedereen genieten van diverse shows en optredens. Verder kunnen de kinderen naar hartenlust spelen in de speelweide en spetteren in de waterspeeltuin. Ook is er een multisportveld en een jeu de boules baan.

Wie na al die leuke activiteiten honger heeft gekregen, kan terecht in het restaurant, de snackbar of de pizzeria voor een heerlijke maaltijd. Bij de bar worden allerlei heerlijke drankjes geserveerd. Om ervoor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt is er een kleine campingwinkel waar u 's ochtends ook een heerlijk ontbijtje kunt halen.

Achter de camping Le Littoral vindt u de azuurblauwe zee die uitnodigt voor een verfrissende duik. De relatief vlakke omgeving van de camping leent zich ook perfect voor een fietstocht met de kinderen. Voor een dagje uit is het aquarium een leuke tip. Deze ligt op loopafstand van de camping.

Daarnaast kunt u ook een bezoek brengen aan de plaats Talmont-Saint-Hilaire of de bruisende badplaats Les Sables-d'Olonne. Verder kunt u langs de kustlijn verschillende watersporten uitoefenen zoals surfen, jetskiën en kajakken en vindt u rondom de camping genoeg leuke activiteiten zoals ponyrijden en karten.

Een aanrader is een bezoek aan attractiepark Puy do Fou. Laat uzelf betoveren door de historische wereld die is uitgeroepen tot beste attractiepark ter wereld.

- Zee: ca. 200 m
- Strand: ca. 3 km
- Aquarium de Vendée: ca. 700 m
- Talmont-Saint-Hilaire Centrum: ca. 7 km
- Les Sables-d'Olonne Centrum: ca. 10 km
- Attractiepark Puy do Fou: ca. 100 km

Met de auto:
- 1 auto per geboekte accommodatie toegestaan
Afstand vanaf Utrecht: 933 km

- In het zwembad zijn alleen aansluitende zwemboxers toegestaan, geen zwemshorts.

Buiten de zomervakantie kan het zijn dat faciliteiten niet of in beperkte mate aanwezig of geopend zijn.


Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

6 pers.
Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

La Chapelle-aux-Filtzméen

6 pers.
Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

Les Menuires