Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Residence Centre Studio 4p Renovated

La Rochelle, Frankrijk

 

residence-centre-studio-4p-renovatedresidence-centre-studio-4p-renovatedresidence-centre-studio-4p-renovatedresidence-centre-studio-4p-renovatedresidence-centre-studio-4p-renovated
Favoriet 
     

    v.a. 753

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Residence Centre Studio 4p Renovated in La Rochelle

    Sluit je ogen. Je kunt een wandeling maken door de charmante straatjes van La Rochelle om bij het strand te komen. Daar kun je de verkwikkende zeelucht inademen.

    Residentie Centre ligt in de wijk Saint-Nicolas de La Rochelle en biedt appartementen en studio's voor 2 personen. Het ligt op een steenworp afstand van de oude haven en het centrum (200 m). Dankzij de bevoorrechte locatie kun je optimaal genieten van de vele restaurants, bars en winkels, terwijl je toch dicht bij het strand bent.

    Na een heerlijke dag op ontdekkingstocht kun je terugkeren naar je gezellige appartement. De extra bonus? Sommige vakantiewoningen hebben een groot gemeubileerd terras, waar je kunt eten terwijl je van de zon geniet. Het ontbijt wordt geserveerd in de ontbijtzaal (vooraf reserveren).

    Het hele jaar door kun je zwemmen in ons verwarmde binnenzwembad, gelegen onder een prachtig glazen dak. Op zonnige dagen kun je heerlijk ontspannen op de ligstoelen in het solarium. Ga je liever naar zee? Die bereik je te voet in slechts 15 minuten. Er worden tal van activiteiten aangeboden in de buurt van de residentie. Watersporten, paardrijden, golf, tennis of fietsen: Er is voor ieder wat wils.

    STUDIO 4 PERSONEN - 1 SLAAPALKOOF - GERENOVEERD
    • Kamer:circa 22 m²
    • Aantal kamers : 2 • Aantal slaapkamers : 0 • Maximale capaciteit : 4
    • Accommodatiebeschrijving: 1woonruimte, 1 kitchenette, 1 slaaphoek, 1badkamer en 1toilet
    • Voorzieningen woonkamer: 1 tweepersoonsbed (160 cm) en 1 slaaphoek met stapelbed (aanbevolen voor kinderen)
    • Badkamerfaciliteiten: 1bad of 1 douche en 1toilet
    • Keukenfaciliteiten: Uitgeruste open kitchenette en woonkamer
    • Let op: sommige appartementen hebben een balkon (tegen betaling, reserveren verplicht).
    Deze accommodaties zijn niet voorzien van airconditioning.
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    4 pers.
    Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

    Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

    Avoriaz

    Vakantiepark Residence Château de Salles

    Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

    Salles