Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Camping Sandaya Le Soleil Vivarais

Sampzon, Frankrijk

 

camping-sandaya-le-soleil-vivarais
Favoriet 
 

v.a. 177

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Camping Sandaya Le Soleil Vivarais in Sampzon

Camping Le Soleil Vivarais is een camping waar waterplezier hoog in het vaandel staat. Er zijn wel 2 waterparken te vinden én het ligt aan de oever van de rivier de Ardèche. Hier kunnen jullie met zijn allen naar hartenlust van de glijbanen af zoeven, relaxen in de bubbelbaden of gewoon een duik nemen. Naast deze leuke en relaxte waterparken is er ook nog een wellnesscenter aanwezig op camping Le Soleil Vivarais. Hier kun je - tegen betaling - genieten van massages, een hamam, sauna en verschillende soorten schoonheidsbehandelingen. Echt even wat tijd voor jezelf! Tijdens jullie verblijf op camping Le Soleil Vivarais zullen de dagen voorbij vliegen! Naar de waterparken is er ook een uitgebreid activiteitenprogramma aanwezig op deze 5-sterrencamping. Van knutselen in de miniclub tot een kanotocht over de Ardèche en van een potje jeu de boule met campinggasten tot een spannend sporttoernooi voor de pubers, op camping Le Soleil Vivarais vind je het! Gasten van

Camping Le Soleil Vivarais is een camping waar waterplezier hoog in het vaandel staat. Er zijn wel 2 waterparken te vinden én het ligt aan de oever van de rivier de Ardèche. Hier kunnen jullie met zijn allen naar hartenlust van de glijbanen af zoeven, relaxen in de bubbelbaden of gewoon een duik nemen.

Naast deze leuke en relaxte waterparken is er ook nog een wellnesscenter aanwezig op camping Le Soleil Vivarais. Hier kun je - tegen betaling - genieten van massages, een hamam, sauna en verschillende soorten schoonheidsbehandelingen. Echt even wat tijd voor jezelf!

Tijdens jullie verblijf op camping Le Soleil Vivarais zullen de dagen voorbij vliegen! Naar de waterparken is er ook een uitgebreid activiteitenprogramma aanwezig op deze 5-sterrencamping. Van knutselen in de miniclub tot een kanotocht over de Ardèche en van een potje jeu de boule met campinggasten tot een spannend sporttoernooi voor de pubers, op camping Le Soleil Vivarais vind je het!

Gasten van deze familiecamping zijn erg tevreden over de diversiteit aan zwembaden en de het enthousiaste animatieteam.

Camping Le Soleil Vivarais ligt aan de oever van de rivier de Ardèche in de gelijknamige regio: de Ardèche. De Ardèche staat bekend als een regio boordevol uitzonderlijke en ongerepte natuur. Een echte aanrader voor liefhebbers van grotten, kloven, bergen en pittoreske dorpjes waar de tijd lijkt stil te staan. De charme en schoonheid van deze Franse regio zal je steeds weer versteld doen staan.

Voor wie van ongerepte natuur en buitenactiviteiten is camping Le Soleil Vivarais een ware droombestemming. In de Gorges de l'Ardèche kun je met een kano of SUP-board mooie tochten maken en in alle rust genieten van een verbluffend landschap! Of kiezen jullie voor een wat avontuurlijker uitje zoals een canyonning tour of het touwenparcours. Het is allemaal mogelijk.

De Ardèche staat naast de weelderige bovengrondse natuur ook bekend om haar vele grotten. Bezoek bijvoorbeeld de grot van Chauvet-Pont d'Arc. Hier vind je 30.000 jaar oude rotsschilderingen die door de Unesco beschermd zijn!

- Supermarkt: ca. 3 km
- Sampzon: ca. 3 km
- Pont d'Arc: ca. 10 km
- Gorges de l'Ardèche: ca. 20 km

Met de auto:
- 1 auto per geboekte accommodatie toegestaan
Afstand vanaf Utrecht: ca. 1078 km

- In het zwembad zijn alleen aansluitende zwemslip, zwemboxers, badpakken en bikini's zijn toegestaan

Buiten de zomervakantie kan het zijn dat faciliteiten niet of in beperkte mate aanwezig of geopend zijn.


Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

6 pers.
Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

Les Abrets

5 pers.
Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

Privas