Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantievilla Port-la-Nouvelle

Port-la-Nouvelle, Frankrijk

 

vakantievilla-port-la-nouvellevakantievilla-port-la-nouvellevakantievilla-port-la-nouvellevakantievilla-port-la-nouvellevakantievilla-port-la-nouvelle
Favoriet 
 

v.a. 363

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantievilla Port-la-Nouvelle in Port-la-Nouvelle

Deze 8-persoons vakantievilla aan de zuidkust van Frankrijk, is slechts 100 meter van het strand, en is de ideale bestemming voor een heerlijke strandvakantie 🏖

Deze groepsaccommodatie is geschikt voor meerdere gezinnen 👨👩👧👧 Het slaapgedeelte is door een muur in tweeën gedeeld, waardoor ieder een privégedeelte heeft. De villa is geschikt voor 8 volwassenen en 4 kinderen (2 slaapbanken). 

Groepsaccommodatie in Frankrijk nabij de zee

Er is een woonkamer met open keuken, bar en eetgedeelte. Er zijn 4 slaapkamers met tweepersoonsbedden, 2 badkamers met een douche en 2 toiletten, en 2 wastafels. De keuken beschikt over een vaatwasser, magnetron, waterkoker, koelkast, oven, koffiezetapparaat, vriezer, broodrooster, en kookplaat. Het huis beschikt ook over een wasmachine, strijkijzer, privé parkeerplaatsen, en een televisie in de zithoek. Er is een omheinde tuin met twee terrassen, één voor en één achter het huis waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven! Tevens zijn er tuinstoelen, een parasol en een BBQ. Voor de groepsaccommodatie is er voldoende parkeerruimte. Er is WIFI aanwezig, echter is het signaal zwak te noemen.

Genieten aan het strand 🏖

Vlakbij zijn de winkels en het centrum van Port-la-Nouvelle. Hier bevinden zich onder meer een casino en discotheek. Ook zijn er mogelijkheden om te tennissen, fietsen, vissen of bewandel een van de wandelroutes in de omgeving.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 620,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

6 pers.
Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

Les Abrets

5 pers.
Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

Privas