Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

ARC 2000 La Halle des Cascades CH15 Chalet 8 pièces 15 personnes

Bourg-Saint-Maurice, Frankrijk

 

arc-2000-la-halle-des-cascades-ch15-chalet-8-pieces-15-personnesarc-2000-la-halle-des-cascades-ch15-chalet-8-pieces-15-personnesarc-2000-la-halle-des-cascades-ch15-chalet-8-pieces-15-personnesarc-2000-la-halle-des-cascades-ch15-chalet-8-pieces-15-personnesarc-2000-la-halle-des-cascades-ch15-chalet-8-pieces-15-personnes
Favoriet 
     

    v.a. 7.972

    • Max. 15 personen
    • 7 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    ARC 2000 La Halle des Cascades CH15 Chalet 8 pièces 15 personnes in Bourg Saint Maurice

    Gelegen in het hart van het skiresort Arc 2000, op een steenworp afstand van de pistes en toch zo ver van de wereld wanneer de schemering in de bergen valt, wacht een unieke plek in Les Arcs op u. Kom en ontdek een atypische oude schaapskooi, die zichzelf een tweede leven biedt: La Halle des Cascades. Een uitzonderlijk chalet op hoogte met zijn authentieke bergarchitectuur, een mix van steen en hout: de idyllische omgeving en het chalet in de bergen waar je van gedroomd hebt! In de woonkamer bij de open haard of op het terras geniet u van het uitzicht op de bergen met de Mont Blanc op de achtergrond. Het chalet zal je onderdompelen in geluk met zijn warme interieur: een unieke ervaring om als een stam te leven.

    Alles is praktisch om te skiën: ESF-kleuterschool in de buurt, ski-in / ski-out vertrek en retour voor iedereen! En ook voor de après-ski: een wellnessruimte met sauna en jacuzzi met een fantastisch uitzicht op de pistes.

    Zowel atypisch als met een sterke identiteit, de Halle des Cascades is een van die zeldzame plekken die tijdens uw verblijf uw uitzonderlijke thuis worden. Maar bovenal is het een warme plek waar je onvergetelijke momenten zult beleven met familie of vrienden. Op een oppervlakte van meer dan 400 m² vermengen hoogwaardige decoraties en een gezellige sfeer zich in een grote majestueuze woonkamer, 7 slaapkamers om uit te rusten na een kleurrijke dag, een SPA-ruimte waar u kunt ontspannen na terugkomst van het skiën, een speciale ruimte om uw apparatuur onder te brengen of zelfs atypische ruimtes, zoals een leeszaal die toegankelijk is via een glazen loopbrug boven de woonkamer van de kathedraal.

    ✓ Woonkamers:
    - kathedraal woonkamer met open haard en banken voor gezellige momenten
    - eethoek
    - leeszaal opgehangen boven de woonkamer
    kamer - tv-kamer en bibliotheek
    - groot terras met panoramisch uitzicht

    ✓ Keuken:
    - hete borden
    - vaatwasser
    - oven en magnetron
    - koelkastdiepvriezer
    - tosti apparaat
    - banketbakkersrobot

    ✓ Borrelhoek:
    - bierdispenser
    - wijnkelder
    - koffiecorner: waterkoker, koffiezetapparaat (met bonen)

    ✓ 7 Slaapkamers:
    - oudersuite (60m2) met 1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden (extra kinderbed op aanvraag), badkamer (bad + douche) en apart toilet - slaapkamer PMR (25 m2) met 1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden, aangepaste doucheruimte en toilet - master suite (40m2) met 1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden, badkamer (bad + douche) en apart toilet - 4 andere slaapkamers met 1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden, aparte doucheruimte en toilet ✓ Ontspanningsruimte:
    - klein zwembad met massagestralen - uitzicht op de hellingen - sauna - massages mogelijk (op aanvraag) ✓ Inbegrepen services:
    - opgemaakte bedden bij aankomst
    - handdoeken
    - welkomstproducten
    - eindschoonmaak (exclusief keuken en afwas)
    - gratis en onbeperkt WiFi topflow
    - skikluisjes

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône

    6 pers.
    Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

    Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

    La Chapelle-aux-Filtzméen