Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appart'hôtel Les Floridianes 2p4p

Aix-en-Provence, Frankrijk

 

apparthotel-les-floridianes-2p4papparthotel-les-floridianes-2p4papparthotel-les-floridianes-2p4papparthotel-les-floridianes-2p4papparthotel-les-floridianes-2p4p
Favoriet 
     

    v.a. 1.534

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Appart'hôtel Les Floridianes 2p4p in Aix en Provence

    Aix en Provence is een prachtige stad in De Provence met veel fonteinen en biedt een uitzonderlijk architectonisch erfgoed. Stad van de cultuur met zijn talrijke musea, Aix en Provence is ook een levendige en dynamische studentenstad. Het residentiële hotel ligt op 1,5 km van het centrum (buslijn nr. 6) en beschikt over een gratis overdekte parkeerplaats. Uw resort biedt u de mogelijkheid om vele sportieve en recreatieve activiteiten in Aix en Provence te doen: tennis, bowling, casino's, disco's, golfen, wandelen, karten, zaalvoetbal, attractiepark, pedagogische boerderij bezoeken, planetarium, zwembaden ... of culturele activiteiten, zoals het verkennen van het culturele en architectonische erfgoed van de stad.

    Het Odalys Les Floridianes Apart'hotel ligt op een rustige plek op slechts 5 minuten lopen van de Cours Mirabeau en het historische centrum van Aix en Provence. Het biedt volledig van airconditioning voorziene, comfortabele vakantiewoningen, variërend van studio-appartementen voor 2 of 4 personen tot Appartementen met 1 slaapkamer voor 4 personen. Alle kamers zijn volledig uitgerust met een kitchenette (kookplaat, koelkast, magnetron en vaatwasser), douche of badkamer (met föhn), toilet. Satelliet-tv, Canal , telefoon, Wifi zijn beschikbaar in alle accommodaties.

    Tot uw beschikking: receptie 24/7 geopend, verwarmd buitenbad geopend van april tot oktober, solarium met ligstoelen, ontbijtservice, 2 vergaderzalen, wasserette met munten, fietsenstalling en ondergrondse garage (max. m).

    2 kamers 4 personen (ongeveer 33 m²)
    Woonkamer met slaapbank
    Keuken met kookplaat, koelkast, magnetron, vaatwasser
    Aparte slaapkamer met 160 bed
    Badkamer en haardroger / WC
    Alle appartementen zijn uitgerust met satelliettelevisie, een directe telefoonlijn, een automatische wekker en WiFi-toegang
    Hoekterras

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    4 pers.
    Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

    Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

    Avoriaz

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas