Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Aix-en-Provence

Frankrijk

 

6 pers.
Le Cezanne

Combineer een city trip met een verblijf in een vrijstaand vakantiehuis met privé-zwembad , een ideale combinatie! Het vakantiehuis is met liefde en zorg ingericht. De eigenaresse heeft haar eigen brocante winkel en dat is goed te merken! Het is é..

Aix-en-Provence

  Les Floridianes

  Les Floridianes, Aix-en-Provence (Provence-Alpes-Côte d'Azur) 24 Boulevard Albert Charrier 13090   Aix-en-Provence Frankrijk Les Floridianes ligt in Aix-en-Provence en beschikt over 10 accommodaties. Les Floridianes wordt beoordeeld met een: 0..

  Aix-en-Provence

   Le clos de Chartreuse

   Le clos de Chartreuse, Aix-en-Provence (Provence-Alpes-Côte d'Azur) 42, route de Galice 13090   Aix-en-Provence Frankrijk Le clos de Chartreuse ligt in Aix-en-Provence en beschikt over 100 accommodaties. Le clos de Chartreuse wordt beoordeeld m..

   Aix-en-Provence

    4 pers.
    Villa Aix

    Luxe villa in Aix-en-Provence met een bubbelbad..

    Aix-en-Provence

    Luxe vakantiehuizen in Frankrijk, vakantiehuis met privé-zwembad    Hét vakantieland dat grenst aan twee zeeën: de Méditerranée en de Atlantische Oceaan. Aan de eerste zee liggen de dunbevolkte provincies Bretagne en Normandië. Beide hebben grillige rotskusten en er heerst een vochtig zeeklimaat. Zuidwest-Frankrijk (Aquitaine, Bordeaux, Golf van Biscaje), ook aan de oceaan, is al een stuk warmer en biedt badplaatsen als Biscarosse-Plage, Biarritz en Hourtin met zandstranden. In de Pyreneeën, de Alpen en het Centraal Massief wordt veel geskied. De Languedoc en de Provence, in het mediterrane zuiden, zijn de populairste vakantiebestemmingen. Deze subtropische regio's bieden grote, wereldse badplaatsen (Cannes, Saint Tropez, Monaco) met stranden en een interessant achterland. In de Middellandse Zee, onder de Franse Rivièra, bevindt zich nog het ruige eiland Corsica. De landelijke streken Bourgogne en de Vogezen (in het oosten) hebben ook prachtige natuur.

    Frankrijk ontvangt op wereldniveau de meeste vakantiegangers en is daarmee de belangrijkste vakantiebestemming. Frankrijk is door haar gedeeltelijke ligging in de Alpen zeer geschikt voor skiërs en snowboarders.