Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hérault 5

Agde, Frankrijk

 

herault-5herault-5herault-5herault-5herault-5
Favoriet 
     

    v.a. 313

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Hérault 5 in Agde

    Dit nieuwe, vrijstaande chalet is geschikt voor 5 personen. De ruime, gezellige woonkamer is ingericht met een zithoek met televisie en een eethoek. De open keuken is ingericht met onder andere een koelkast met vriesvak, een koffiecupapparaat, een magnetron, een waterkoker en een vaatwasser. Het chalet heeft 2 slaapkamers. Er is 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed van 160 x 210 cm, een televisie en een aangrenzende badkamer. De badkamer is ingericht met een douche, een toilet en een wastafel. De andere slaapkamer is ingericht met 1 eenpersoonsbed van 80 x 200 cm en 1 stapelbed met matrassen van 80 x 200 cm. Ook deze slaapkamer heeft een aangrenzende badkamer. Deze is ingericht met een douche en een wastafel. Er is ook apart toilet. Buiten is er een terras met tuinmeubilair. Het vakantieverblijf is voorzien van gratis wifi en airconditioning. Zo geniet je ook tijdens warme zomerdagen van koele nachten. Parkeren kan in de buurt van het chalet. Handig om te weten: de televisies beschikken over streamfuncties. Dit maakt het mogelijk om apps van je telefoon of tablet direct op het scherm van de televisie te bekijken. Je maakt hierbij gebruik van je eigen accounts.

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    Vakantiepark Residence Château de Salles

    Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

    Salles

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets