Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Wilsum

Duitsland

 

7 pers.
Safaritent | 7 Pers.

Kamperen maar met de luxe van thuis? Verblijf in een safaritent voor 7 personen bij Wilsumer Berge.De safaritenten zijn ingericht voor maximaal 7 personen. De safaritenten hebben 3 slaapkamers. In de ouderslaapkamer vindt u een tweepersoonsbed, in de..

Wilsum

5 pers.
Safaritent | 5 Pers.

Kamperen maar met de luxe van thuis? Verblijf in een safaritent voor 5 personen bij Wilsumer Berge.De safaritenten zijn ingericht voor maximaal 5 personen. De safaritenten hebben 2 slaapkamers. In de ouderslaapkamer vindt u een tweepersoonsbed en in ..

Wilsum

2 pers.
ÖÖD Suite | 2 Pers.

Geniet van de unieke belevenis in de ÖÖD spiegellodgeBij Wilsumer Berge staan sinds kort twee ÖÖD Suites, beide met een weergaloos uitzicht over de velden. Beiden hebben een fijn terras, zodat je ultiem geniet van het buitenleven. De foto's sprek..

Wilsum

6 pers.
Nature Lodge met Hottub | 6 Pers.

Geniet van wellness middenin de natuur in Wilsum!Deze luxe nature lodges zijn sfeervol ingericht in een Scandinavische stijl, waar het buitengevoel naar binnen wordt gehaald. De plek om tot rust te komen in een landelijke omgeving. Zo'n thuis geeft r..

Wilsum

6 pers.
Nature Lodge | 6 Pers.

Het échte Back-to-Nature gevoel met het comfort van nu.Deze luxe nature lodges zijn sfeervol ingericht in een Scandinavische stijl, waar het buitengevoel naar binnen wordt gehaald. De plek om tot rust te komen in een landelijke omgeving. Zo'n thuis ..

Wilsum

4 pers.
Nature Lodge met Hottub | 4 Pers.

Geniet van wellness middenin de natuur.Deze luxe nature lodges zijn sfeervol ingericht in een Scandinavische stijl, waar het buitengevoel naar binnen wordt gehaald. De plek om tot rust te komen in een landelijke omgeving. Zo'n thuis geeft rust en teg..

Wilsum

6 pers.
Nature Lodge met Panorama Sauna | 6 Pers.

Ervaar een panorama-wellness-avontuur, middenin de natuurDeze luxe nature lodges zijn sfeervol ingericht in een Scandinavische stijl, waar het buitengevoel naar binnen wordt gehaald. De plek om tot rust te komen in een landelijke omgeving. Zo'n thuis..

Wilsum

4 pers.
Nature Lodge | 4 Pers.

Een duurzame lodge met karakter.Deze luxe nature lodges zijn sfeervol ingericht in een Scandinavische stijl, waar het buitengevoel naar binnen wordt gehaald. De plek om tot rust te komen in een landelijke omgeving. Zo'n thuis geeft rust en tegelijker..

Wilsum

Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in WinterbergDuitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.