Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Rüters Parkhotel

Willingen, Duitsland

 

ruters-parkhotel
Favoriet 
 

v.a. 195

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Rüters Parkhotel in Willingen

Rüters Parkhotel is een gastvrij 4-sterrenhotel met een uitstekende keuken en uitgebreide (wellness)faciliteiten. Zo geniet u onder andere van het overdekte zwembad met jetstream en vindt u ontspanning in de sauna. Boek ook eens een massage of een andere behandeling in het beautycenter. Niet alleen in de wellness laat u zich in de watten leggen maar ook in het restaurant. Iedere ochtend staat er een uitgebreid Sauerländer ontbijtbuffet met lokale producten voor u klaar. Na het ontbijt verkent u Willingen en de prachtige omgeving. Met de Sauerland Card, die tijdens uw verblijf inbegrepen is, profiteert u o.a. van gratis openbaar vervoer en diverse kortingen. Na een actieve dag in de natuur hoeft u de deur niet meer uit, voor een heerlijk diner kunt u terecht in het restaurant. Sluit de dag af met een koud biertje of een goed glas wijn in de gezellige hotelbar. Niet alleen de faciliteiten dragen bij aan de vele goede reviews die het hotel krijgt, maar ook het

Rüters Parkhotel is een gastvrij 4-sterrenhotel met een uitstekende keuken en uitgebreide (wellness)faciliteiten. Zo geniet u onder andere van het overdekte zwembad met jetstream en vindt u ontspanning in de sauna. Boek ook eens een massage of een andere behandeling in het beautycenter. Niet alleen in de wellness laat u zich in de watten leggen maar ook in het restaurant. Iedere ochtend staat er een uitgebreid Sauerländer ontbijtbuffet met lokale producten voor u klaar. Na het ontbijt verkent u Willingen en de prachtige omgeving. Met de Sauerland Card, die tijdens uw verblijf inbegrepen is, profiteert u o.a. van gratis openbaar vervoer en diverse kortingen. Na een actieve dag in de natuur hoeft u de deur niet meer uit, voor een heerlijk diner kunt u terecht in het restaurant. Sluit de dag af met een koud biertje of een goed glas wijn in de gezellige hotelbar.

Niet alleen de faciliteiten dragen bij aan de vele goede reviews die het hotel krijgt, maar ook het vriendelijke en gastvrije personeel zorgt voor een aangenaam verblijf tijdens uw vakantie in het populaire Willingen.

Rüters Parkhotel bevindt zich midden in het gezellige centrum van Willingen en is toch rustig gelegen. In de directe omgeving van het hotel vindt u diverse restaurants, terrasjes, boetieks en winkels. Neem na het uitgebreide ontbijt bv. de Ettelsberg lift naar de top van de berg waar u heerlijk kunt wandelen en genieten van de frisse berglucht. Ook fietsers en mountainbikers kunnen hier terecht. Op een warme dag vindt u afkoeling in de nabijgelegen meren, bv. de Diemelsee. Voor liefhebbers van een Duits biertje is een bezoek aan de bierbrouwerij Willinger Brauhaus zeker een aanrader.

Afstand vanaf Utrecht: ca. 310 km

Afstanden vanaf Rüters Parkhotel in Willingen:
- Centrum Willingen: voor de deur
- Bushalte: ca. 50 m
- Treinstation: ca. 600 m
- Willinger Brauhaus: ca. 600 m
- Ettelsberglift: ca. 1 km
- Diemelsee: ca. 12 km

- Uitgebreid ontbijtbuffet met streekproducten inbegrepen
- Diner (4-gangendiner of dinerbuffet) optioneel bij te boeken

Rüters Parkhotel beschikt over comfortabel ingerichte kamers. Alle kamers zijn voorzien van:
- Telefoon
- Tv
- Radio
- Minibar
- Kluisje
- Zithoek
- Gratis wifi
- Badkamer met bad of douche, toilet, föhn en badjas
- Gedeeltelijk met balkon/ terras

Top vakantiehuizen in Duitsland

4 pers.
Comfort vakantiehuis 4p

Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

Oberhambach

22 pers.
Landhuis Waldeifel XL

Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

Malberg

4 pers.
Appartement

Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

Oberhambach

    Roompot Eifelpark Kronenburger See

    4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

    Dahlem