Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Best Western Plus Hotel Willingen

Willingen, Duitsland

 

best-western-plus-hotel-willingen
Favoriet 
 

v.a. 198

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Best Western Plus Hotel Willingen in Willingen

Best Western Plus Hotel Willingen is een uitstekend 4-sterrenhotel midden in het centrum. Na een uitgebreid ontbijt bereikt u in minder dan 10 minuten het skigebied van Willingen. Met de Sauerland Card, welke u ter plaatse ontvangt maakt u o.a. gratis gebruik van het openbaar vervoer. Aan het einde van een actieve dag kunt u lekker dineren in het restaurant en een afzakkertje nemen. De Jong Intra gasten die u voor zijn gegaan zijn erg tevreden over de goede keuken, de uitstekende service en het vriendelijke personeel. Wilt u uw batterij nog even opladen na een dag op de lange latten, staat het uitgebreide Seasons Spa met binnenzwembad, sauna's en diverse andere wellnessfaciliteiten tot uw beschikking. Kortom: voor ultieme ontspanning, gecombineerd met wintersportplezier voor het hele gezin dichtbij huis bent u bij het Best Western Plus Hotel Willingen aan het juiste adres.

Best Western Plus Hotel Willingen is een uitstekend 4-sterrenhotel midden in het centrum. Na een uitgebreid ontbijt bereikt u in minder dan 10 minuten het skigebied van Willingen. Met de Sauerland Card, welke u ter plaatse ontvangt maakt u o.a. gratis gebruik van het openbaar vervoer.
Aan het einde van een actieve dag kunt u lekker dineren in het restaurant en een afzakkertje nemen.
De Jong Intra gasten die u voor zijn gegaan zijn erg tevreden over de goede keuken, de uitstekende service en het vriendelijke personeel.
Wilt u uw batterij nog even opladen na een dag op de lange latten, staat het uitgebreide Seasons Spa met binnenzwembad, sauna's en diverse andere wellnessfaciliteiten tot uw beschikking.

Kortom: voor ultieme ontspanning, gecombineerd met wintersportplezier voor het hele gezin dichtbij huis bent u bij het Best Western Plus Hotel Willingen aan het juiste adres.

Best Western Plus Hotel Willingen ligt in het gezellige centrum van Willingen. Met de skibus die vlakbij het hotel stopt, bereikt u snel en eenvoudig de Ettelsberg skilift. Uw toegangspoort tot het compacte en kindvriendelijke skigebied van Willingen. De skischool en -verhuur bevinden zich op ca. 800 m van Best Western Plus Hotel Willingen.

- Centrum Willingen: voor de deur
- Skibushalte: ca. 100 m
- Treinstation Willingen: ca. 250 m
- Ettelsberg-Seilbahn: ca. 800 m
- Skischool: ca. 800 m
- Skiverhuur: ca. 800 m
- Loipe Hochheide: ca. 2 km
- Mühlenkopfschanze: ca. 2 km

Met de auto:
- Gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij uw accommodatie.

- Ontbijtbuffet inbegrepen
- Diner (3-gangendiner of dinerbuffet) optioneel bij te boeken
- In de periode van 22/12/2023 t/m 1/1/2024 is halfpension inbegrepen in de prijs
- Kerstdiner (op 24/12) inbegrepen (indien u o.b.v. halfpension boekt)

Best Western Plus Hotel Willingen beschikt over prachtige kamers. Alle kamers zijn voorzien van:
- Telefoon
- Tv
- Kluisje
- Koffie- en theezetfaciliteiten
- Gratis wifi
- Badkamer met bad of douche, toilet, föhn en badjas
- Sommige kamers hebben een balkon of terras

Top vakantiehuizen in Duitsland

22 pers.
Landhuis Waldeifel XL

Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

Malberg

4 pers.
Comfort vakantiehuis 4p

Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

Oberhambach

4 pers.
Appartement

Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

Oberhambach

    Roompot Eifelpark Kronenburger See

    4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

    Dahlem