Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Residenzpark Willingen

Willingen, Duitsland

 

appartementen-residenzpark-willingen
Favoriet 
 

v.a. 134

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Residenzpark Willingen in Willingen

Residenzpark Willingen is een ruim opgezet complex midden in de natuur. U overnacht in een van de comfortabele appartementen terwijl u geniet van de heuvelachtige omgeving en de rust. Direct vanuit het park vertrek u voor een heerlijke winterwandeling, maak een keuze uit de vele routes. De skilift naar de Ettelsberg bereikt u binnen mum van tijd, waardoor u snel op de pistes bent. Daarnaast bent u zo in het centrum van Willingen waar u diverse winkels en restaurants vindt. Eenmaal terug op het park ontspant u in de sauna en het stoombad. Vele families hebben genoten van hun verblijf bij Residenzpark Willingen. Met de gunstige prijs, natuurrijke omgeving en comfortabele appartementen is dit een echte aanrader. De appartementen bieden ruimte tot wel 6 personen.

Residenzpark Willingen is een ruim opgezet complex midden in de natuur. U overnacht in een van de comfortabele appartementen terwijl u geniet van de heuvelachtige omgeving en de rust. Direct vanuit het park vertrek u voor een heerlijke winterwandeling, maak een keuze uit de vele routes. De skilift naar de Ettelsberg bereikt u binnen mum van tijd, waardoor u snel op de pistes bent. Daarnaast bent u zo in het centrum van Willingen waar u diverse winkels en restaurants vindt. Eenmaal terug op het park ontspant u in de sauna en het stoombad.

Vele families hebben genoten van hun verblijf bij Residenzpark Willingen. Met de gunstige prijs, natuurrijke omgeving en comfortabele appartementen is dit een echte aanrader. De appartementen bieden ruimte tot wel 6 personen.

Residenzpark Willingen beschikt over een rustige ligging aan de voet van de Langenberg en in de buurt van het gezellige centrum van Willingen. De Ettelsberg-Seilbahn (stoeltjeslift) met de piste bevindt zich op ca. 1,5 km. Hier vindt u tevens de skiverhuur en skischool. De bekende Rothaarsteig met mooie (winter) wandelroutes bevindt zich op loopafstand van de appartementen.

- Centrum Willingen: ca. 2 km
- Winter wandelroutes: ca. 150 m
- Skilift: ca. 1,5 km
- Skischool: ca. 1,5 km
- Skiverhuur: ca. 1,5 km
- Winterberg: ca. 35 km

Met de auto:
- Gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij uw accommodatie.

- Geen lift aanwezig (twee verdiepingen)
- Ontbijt en broodjesservice ter plaatse te boeken en te betalen

Residenzpark Willingen beschikt over comfortabel ingerichte appartementen verdeeld over verschillende gebouwen. Alle appartementen zijn voorzien van:
- Woonkamer met tv, zit- en eethoek
- Kitchenette met o.a. vier elektrische kookplaten, koelkast, magnetron, toaster, waterkoker, koffie- en theezetfaciliteiten
- Gratis wifi
- Badkamer met bad of douche en toilet

Top vakantiehuizen in Duitsland

4 pers.
Comfort vakantiehuis 4p

Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

Oberhambach

22 pers.
Landhuis Waldeifel XL

Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

Malberg

4 pers.
Appartement

Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

Oberhambach

    Roompot Eifelpark Kronenburger See

    4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

    Dahlem