Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Busreis In het hart van het Zwarte Woud

Simonswald, Duitsland

 

busreis-in-het-hart-van-het-zwarte-woud
Favoriet 
     

    v.a. 879

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Busreis In het hart van het Zwarte Woud in Simonswald

    Het Zwarte Woud is het meest gevarieerde en bekendste vakantiegebied van Duitsland met een prachtige natuur, de typische boerderijen en bekende koekoeksklokken. Bij veel vakantiegangers is het Zwarte Woud geliefd vanwege het natuurschoon en de vele gezellige plaatsjes. Dit middengebergte leent zich uitstekend voor het maken van prachtige excursies en uitstapjes. U verblijft in het familiehotel Krone-Post in Simonswald. Een traditioneel hotel met moderne kamers én een buitenzwembad waar u zich helemaal thuis zult voelen. Geniet van al het moois dat het Zwarte Woud u te bieden heeft.
    Tijdens deze reis worden de excursies in een rustig tempo uitgevoerd. Vanuit Simonswald nemen wij u onder andere mee naar de Bodensee dat op de grens ligt van Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. Het bloemeneiland Mainau is hier zeker het bezoeken waard. Verder rijden we naar pittoreske dorpjes en langs oude ambachten, zoals het Schwarzwalder Openluchtmuseum en een glasblazerij. En natuurlijk zien we regelmatig een koekoeksklok, deze vindt haar oorsprong in dit prachtige gebied. Ga mee met Oad en ontdek zelf waarom het Zwarte Woud al zo lang bij veel reizigers een populaire bestemming is!

    Top vakantiehuizen in Duitsland

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach

    22 pers.
    Landhuis Waldeifel XL

    Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

    Malberg

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach

      Roompot Eifelpark Kronenburger See

      4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

      Dahlem