Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Schmallenberg

Duitsland

 

30 pers.
Vakantiehuis Schmallenberg

Rust, ruimte en privacy zijn belangrijke trefwoorden voor deze sfeervolle groepsaccommodatie. Centraal gelegen in Hoog-Sauerland voor maximaal 30 personen bij het toeristenstadje Schmallenberg, met haar vakwerkhuizen.Gelegen naast het snelstromende r..

Schmallenberg

Rimberg

4-daagse Autovakantie naar Nordrhein Westfalen bij RimbergDit bijzondere hotel met prachtig interieur en mooi design nodigt uit om te komen ontspannen en genieten. Het hotel dateert uit 1874 en is enkele jaren geleden volledig gerenoveerd. Met een ch..

Schmallenberg

Knoche Rimberg

Verblijven in een aangename accommodatie in Schmallenberg? Hotel Knoche Rimberg is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 119 reizigers beoordelen Hotel Knoche Rimberg gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[AP..

Schmallenberg

Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in WinterbergDuitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.