Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Europa Park Hotel El Andaluz

Rust, Duitsland

 

europa-park-hotel-el-andaluzeuropa-park-hotel-el-andaluzeuropa-park-hotel-el-andaluzeuropa-park-hotel-el-andaluzeuropa-park-hotel-el-andaluz
Favoriet 
 

v.a. 406

  • Beoordeeld met een 9.3
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Europa Park Hotel El Andaluz in Rust

3-daagse Autovakantie naar Baden Württemberg bij Europa Park Hotel El Andaluz

Er is een plek waar op een paar passen van een Scandinavisch havenstadje een liefelijk Grieks dorpje ligt. Om de hoeknvan een Frans straatje ligt daar een Spaanse arena en op een steenworp van een Italiaans pleintje zie je er de bekendenHollandse huisjes met hun trapgevels. Die plek bestaat: het is Europa-Park in Rust, Duitsland. Jaar in, jaar uit wordt ditnpark groter en mooier. Sinds kort kun je voor waterpret terecht in het nieuwe indoor waterpark: Rulantica! Voor Rulantica heb je aparte entree kaarten nodig. Deze kan je direct bij het Europa-Park reserveren. Nieuw is ook het Scandinavisch themagebied, met de dark ride Snorri Touren, en het Hollandse themagebied,met Piraten in Batavia. Europa-Park is met meer dan 100(!) attracties en shows, 13 achtbanen en 15 Europesethemagebieden niet alleen Duitslands grootste attractiepark, maar ook een van de best bezochte parken van Europa. Het park is geopend van 23 maart t/m 3 november 2024, dagelijks van 09.00 tot 18.00 uur.
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitness
  • Sauna
  • Stoombad
  • Huisdieren toegestaan,

Top vakantiehuizen in Duitsland

4 pers.
Appartement

Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

Oberhambach

4 pers.
Comfort vakantiehuis 4p

Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

Oberhambach

22 pers.
Landhuis Waldeifel XL

Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

Malberg

    Roompot Eifelpark Kronenburger See

    4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

    Dahlem