Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Apt - Am Kleehagen 51-F | Winterberg-Nie

Niedersfeld, Duitsland

 

apt-am-kleehagen-51-f-winterberg-nieapt-am-kleehagen-51-f-winterberg-nieapt-am-kleehagen-51-f-winterberg-nieapt-am-kleehagen-51-f-winterberg-nieapt-am-kleehagen-51-f-winterberg-nie
Favoriet 
     

    v.a. 429

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Apt - Am Kleehagen 51-F | Winterberg-Nie in Niedersfeld

    De accommodatie is gelegen in Niedersfeld, een gezellig dorpje in Duitsland. Het ideale vertrekpunt voor wandelingen, fietstochten en wintersport in de omgeving. In het nabijgelegen dorpscentrum kun je terecht voor de dagelijkse benodigdheden of ga eens lekker borrelen in een van de cafés en gezellig samen dineren in een van de restaurants.

    In de winter is het natuurlijk een paradijs, ga eens naar skigebied Eschenberg of Rodelparadies Ruhrquelle. Maar ook in de zomer is er genoeg te beleven. Zo kun je in Hillebachsee zwemmen, waterskiën, surfen en nog veel meer.



    Max aantal personen: 2
    Aantal slaapkamers: 1
    Aantal badkamers: 1
    Opp.: 52 m2

    Het appartement bevindt zich op de eerste etage en heeft een balkon met uitzicht over Niedersfeld. De woonkamer heeft een zit met twee banken, een stoel, een salontafel en smart televisie. Tijdens het verblijf kan gebruik worden gemaakt van de wifi. De gesloten keuken is van alle gemakken voorzien zoals een 4-pits kookplaat, oven, magnetron, koelkast met vriesvakje, Nespresso koffiezetapparaat, waterkoker en toaster. 

    De slaapkamer is ingericht met een tweepersoons boxspring (160x200 cm), twee nachtkastjes en een kledingkast. Voor de kleinste gasten is er een babybedje (60x120 cm) en een kinderstoel aanwezig. De badkamer is voorzien van een ruime douche met glaswand, een toilet en een wastafel met spiegelkastje. Er is ook een wasmachine en een wasdroger aanwezig.  Bij het appartement hoort een parkeerplaats voor één auto.

     


    Top vakantiehuizen in Duitsland

    22 pers.
    Landhuis Waldeifel XL

    Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

    Malberg

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach

      Roompot Eifelpark Kronenburger See

      4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

      Dahlem