Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Luisenthal

Duitsland

 

Waldhotel Berghof

De deelstaat Thüringen is nog niet zo bekend bij het grote publiek, maar heeft alles om een heerlijke vakantie door te brengen. Het is het neusje van de zalm voor wandelaars en de aanwezigheid van diverse UNESCO bezienswaardigheden maakt het gebied ..

Luisenthal

Waldhotel Berghof

Verblijven in een aangename accommodatie in Luisenthal? Hotel Waldhotel Berghof is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 77 reizigers beoordelen Hotel Waldhotel Berghof gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[..

Luisenthal

Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in WinterbergDuitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.