Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Wiesgauer Alpenhotel

Inzell, Duitsland

 

wiesgauer-alpenhotel
Favoriet 
 

v.a. 135

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Wiesgauer Alpenhotel in Inzell

Gelegen te midden van de adembenemende pracht van Inzell, vormt het Wiesgauer Alpenhotel de perfecte uitvalsbasis voor een betoverende winter(sport)vakantie in Beieren. Ontsnap aan de dagelijkse drukte, laat u omringen door de majestueuze bergen van de Alpen en verwennen door het vriendelijke personeel. U start de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet. Daarna is het tijd voor een activiteit. Met de Chiemgau-kaart / Ruhpolding & Inzell die inbegrepen is tijdens uw verblijf kunt u de prachtige omgeving gaan verkennen. Geniet met deze kaart van gratis vakantieplezier, maak gebruik van o.a. de skiliften, zwembaden, musea, schaatsbaan en nog veel meer. Ook het regionale openbaar vervoer is met deze kaart gratis. Inzell maakt onderdeel uit van de regio Chiemgau en in de omgeving liggen meerdere kleine skigebieden. De Kesselalm biedt 2 kilometer aan pistes en is ideaal voor families. De Pommernlift in Adlgaß ligt even ten noorden van Inzell en biedt één piste van 500

Gelegen te midden van de adembenemende pracht van Inzell, vormt het Wiesgauer Alpenhotel de perfecte uitvalsbasis voor een betoverende winter(sport)vakantie in Beieren. Ontsnap aan de dagelijkse drukte, laat u omringen door de majestueuze bergen van de Alpen en verwennen door het vriendelijke personeel.
U start de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet. Daarna is het tijd voor een activiteit. Met de Chiemgau-kaart / Ruhpolding & Inzell die inbegrepen is tijdens uw verblijf kunt u de prachtige omgeving gaan verkennen. Geniet met deze kaart van gratis vakantieplezier, maak gebruik van o.a. de skiliften, zwembaden, musea, schaatsbaan en nog veel meer. Ook het regionale openbaar vervoer is met deze kaart gratis.
Inzell maakt onderdeel uit van de regio Chiemgau en in de omgeving liggen meerdere kleine skigebieden. De Kesselalm biedt 2 kilometer aan pistes en is ideaal voor families. De Pommernlift in Adlgaß ligt even ten noorden van Inzell en biedt één piste van 500 meter. Voor uitgebreidere skimogelijkheden kunt u uitwijken naar de Hochfelln of Unternberg. Daarnaast liggen er rond Inzell meer dan 50 km aan (winter)wandelroutes en 80 kilometer aan langlaufloipes.
Zoekt u wat meer pistenkilometers, bestaat de mogelijkheid om over de grens in Oostenrijk te gaan skiën, bv. in skigebied Almenwelt Lofer. Op de 46 pistekilometers kan hier ieder type skiër uit de voeten. Het skigebied is vooral een aanrader voor beginners en families met kinderen. De meeste pistes zijn blauw of rood.
Ook skigebied Winklmoosalm - Steinplatte bij Waidring is een aanrader en behoorlijk populair bij families. U skiet hier in twee landen, want de Steinplatte ligt in Oostenrijk en de Winklmoosalm in Duitsland.
Inzell staat tevens bekend om het schaatsen. De Max Aicher Arena bevindt zich op ca. 2 km.
Na een dag op pad of op de piste ontspant u in het wellnesscenter. Schuif daarna aan voor een smakelijk diner in het restaurant en geniet van lokale lekkernijen. De bar is een uitnodigende plek om uw dag af te sluiten.

Niet alleen de faciliteiten dragen bij aan de vele goede reviews die het hotel krijgt, maar ook het vriendelijke en gastvrije personeel zorgt voor een aangenaam verblijf tijdens uw winter(sport)vakantie in Inzell.

Het Wiesgauer Alpenhotel ligt op slechts een steenworp afstand van het sfeervolle centrum van Inzell. De omgeving leent zich uitstekend voor (winter)wandel- en langlauftochten. Schaatsen kunt u in de Max Aicher Arena.
Wintersportplezier beleeft u o.a. op de Kesselalm, skigebied Hochfelln en Unternberg of in Oostenrijk in skigebied Almenwelt Lofer of skigebied Winklmoosalm - Steinplatte bij Waidring.
Ook zijn diverse uitstapjes mogelijk naar o.a. Ruhpolding, Berchtesgaden en Salzburg in Oostenrijk.
Regio Inzell biedt voor elk wat wils, aan u de keuze.

- Centrum Inzell: ca. 500 m
- Ski)Bushalte: ca. 200 m
- Max Aicher Arena: ca. 2 km
- Skigebied Kesselalm: ca. 3 km
- Ruhpolding: ca. 12 km
- Bad Reichenhall: ca. 17 km
- Chiemsee: ca. 30 km
- Berchtesgaden: ca. 35 km
- Salzburg: ca. 40 km
- München: ca. 115 km

Bereikbaarheid
- Met de auto: betaalde parkeergelegenheid bij de accommodatie, ca. € 5 p.a.p.d. (op basis van beschikbaarheid).

- Uitgebreid ontbijtbuffet inbegrepen
- Diner (buffet of 3-gangendiner) optioneel bij te boeken

Overig:
- Kinderbed gratis (opgeven bij boeking)

Het Wiesgauer Alpenhotel beschikt over comfortabel ingerichte kamers. Alle kamers zijn voorzien van:
- Tv met radio
- Kluisje
- Gratis wifi
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn
- Balkon

Top vakantiehuizen in Duitsland

22 pers.
Landhuis Waldeifel XL

Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

Malberg

4 pers.
Appartement

Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

Oberhambach

4 pers.
Comfort vakantiehuis 4p

Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

Oberhambach

    Roompot Eifelpark Kronenburger See

    4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

    Dahlem