Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Garmisch Partenkirchen

Duitsland

 

Dorint Sporthotel Garmisch Partenkirchen

4-daagse Autovakantie naar Dorint Sporthotel Garmisch Partenkirchen in BeierenRaas met volle vaart naar beneden! Dorint Sporthotel Garmisch Partenkirchen is de ideale uitvalsbasis voor een leuke wintersport vakantie. Wordt wakker met een prachtig uit..

Garmisch Partenkirchen

Riessersee Hotel

4-daagse Autovakantie naar Riessersee Hotel in BeierenDit hotel heeft een unieke locatie. Wakker worden met een prachtig panoramisch uitzicht is nog maar het begin van alles wat dit hotel te bieden heeft. Zo zijn er in de buurt allerlei winteractivit..

Garmisch Partenkirchen

Riessersee Hotel

4-daagse Autovakantie naar Beieren bij Riessersee HotelDit hotel heeft een unieke locatie. Wakker worden met een prachtig panoramisch uitzicht is nog maar het begin van alles wat dit hotel te bieden heeft. Zo zijn er in de buurt allerlei winteractivi..

Garmisch Partenkirchen

Dorint Sporthotel Garmisch Partenkirchen

4-daagse Autovakantie naar Beieren bij Dorint Sporthotel Garmisch PartenkirchenRaas met volle vaart naar beneden! Dorint Sporthotel Garmisch Partenkirchen is de ideale uitvalsbasis voor een leuke wintersport vakantie. Wordt wakker met een prachtig ui..

Garmisch Partenkirchen

Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in WinterbergDuitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.