Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Duitsland

Duitsland

 

Kerst in het centrum van Berlijn

Deze kerstreis neemt u mee naar het uitstekende 4-sterren Park Inn hotel op de Alexanderplatz in het centrum van de bruisende wereldstad Berlijn. We verkennen deze prachtige stad twee dagen met onze deskundige stadsgids en brengen met onze gids teven..

Duitsland

Kerst in historisch Heidelberg

Heidelberg is een uiterst charmante stad met ongeveer 165.000 inwoners. De stad is beroemd vanwege het historische centrum met als absolute trots Schloss Heidelberg. Ook de Alte Brucke en het prachtige stadshuis zijn een bezoek meer dan waard. De uit..

Duitsland

Kerstmarkten in Düsseldorf, Keulen en Duisburg

Tijdens deze leuke korte reis bezoeken we twee fantastisch sfeervolle Duitse kerstmarkten die in de adventsperiode prachtig versierd zijn en waar de diverse kerstmarkten een bezoek waard zijn. U zult zien dat Duitsland niet voor niets het kerstmarktl..

Duitsland

Kerst in Trier aan de Moezel, Trier

Deze kerstreis is een mix van historische bouwwerken en monumenten in zowel Trier als Luxemburg, maar laat u tevens kennismaken met de veelzijdigheid van de Moezel. Deze streek staat bekend om de uitstekende wijnen, schilderachtige burchtruïnes en u..

Duitsland

Kerst in het Beierse Velburg

De oorsprong van het stadje Velburg gaat terug tot de 12e eeuw en al in 1410 werden stadsrechten toegekend. Indrukwekkend is het historische stadsplein, waar vooral het in nieuwgotische stijl gebouwde Rathaus opvalt temidden van kleurrijke huizen. Ve..

Duitsland

All inclusive Kerst in de Eifel

Een zorgeloze all-inclusive reis naar de Eifel waarbij u dagelijks kunt genieten van lekker eten en mooie uitstapjes! Tijdens deze reis rijden we mooie routes door het prachtige natuurschoon en langs mooie plekken die de Eifel te bieden heeft. Het ui..

Duitsland

Winter in het Zwarte Woud, Endingen

Frisse lucht, imposante bergen, diepe ravijnen en donkere sparrenbossen, dit is het beroemde Zwarte Woud. Op een steenworp afstand van de Franse grens, even ten noordwesten van Freiburg, ligt het oude wijnstadje Endingen. Hier vindt u het beroemde Zw..

Duitsland

  All inclusive kerst in het Teutoburgerwald

  Het land der 1000 bergen, het Teutoburgerwoud, biedt naast de prachtige natuur een scala aan mogelijkheden voor museum- en cultuurliefhebbers. De steden Bielefeld, Kassel en Paderborn bevinden zich op korte afstand van Parkhotel Nieheim. Met zijn rus..

  Duitsland

   Kerstmarktcruise Keulen en Düsseldorf

   De kerstmarkten van Keulen en Düsseldorf behoren tot de meest bijzondere kerstmarkten van de boven Rijn. Wandelend over de kerstmarkten passeert u de ene na de andere kraam met de heerlijkste lekkernijen en leukste hebbedingetjes. Met het prachtige,..

   Duitsland

    Kerstcruise Romantische Rijn

    Geniet van een prachtige kerstcruise over de Romantische Rijn aan boord van uw luxe 5-sterren hotelschip Geoffrey Chaucer. U wordt vorstelijk ontvangen in de royale entree op het Diamantdek. Ervaar de luxe en het comfort van uw 5-sterren hotelschip d..

    Duitsland

     Kerstcruise Rüdesheim

     Tijdens deze kerstcruise is sfeer het toverwoord. Natuurlijk aan boord, maar ook in alle plaatsen die we in Duitsland aandoen. Een prachtige omgeving, gezellige verlichting, de kerstmarkten, muziek en natuurlijk allerlei lekkers maken dit een Kerst o..

     Duitsland

     Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in Winterberg     Duitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

     Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.

     WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!