Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Duitsland

Duitsland

 

  Kerstmarktcruise Bonn, Keulen en Düsseldorf met de mps Salvinia

  Tijdens deze gezellige vierdaagse Kerstmarktcruise bezoeken we dezelfde kerstmarkten als bij de Kerstmarktcruise Düsseldorf, Keulen en Bonn maar dan in een omgekeerde volgorde. We beginnen de reis met een bustransfer naar Bonn. Op de terugreis varen..

  Duitsland

   Kerstmarktcruise Keulen en Koblenz

   De kerstmarkten van Keulen en Koblenz behoren tot de meest bijzondere kerstmarkten van Duitsland. Wandelend over de kerstmarkten passeren we de ene na de andere kraam met de heerlijkste lekkernijen en leukste hebbedingetjes. Bezoek met het prachtige,..

   Duitsland

    Kerst en Oud & Nieuwcruise

    Viert u de feestdagen met ons aan boord van het luxe 5-sterren hotelschip Amadeus Silver II? Speciaal voor onze passagiers organiseren wij op Eerste Kerstdag een echt kerstconcert in Koblenz. In Antwerpen geniet u van een feestelijke Oudejaarsavond. ..

    Duitsland

     Kerstmarktcruise Düsseldorf, Keulen en Bonn met de mps Salvinia

     Duizenden lichtjes, prachtig versierde kerst- bomen en de heerlijke geur van gebrande noten en glühwein; ieder jaar weer veranderen de binnensteden van Düsseldorf, Keulen en Bonn in ware kerstdorpen. De reis begint in Arnhem en eindigt in Bonn, van..

     Duitsland

      Kerstcruise Romantische Rijn: de Klassieker

      Ontdek de magie van kerst aan boord van de Amadeus Riva, het 5-sterren hotelschip. Kerstmis langs de Rijn roept het beeld op van glinsterende kerstverlichting en charmante marktkraampjes, gecombineerd met de kruidige geur van peperkoek en warme glüh..

      Duitsland

       Kerstmarktcruise Düsseldorf

       De Weihnachtsmarkt is een internationaal begrip. Tijdens het winterse sprookje van Düsseldorf zijn er volop versierde kraampjes met artistiek handwerk, kerstversiering, creaties van glas, houtsnijwerk en nog veel meer. Ruik overal de heerlijkste lek..

       Duitsland

        Kerst- en Oud en Nieuwcruise naar Straatsburg

        Een splinternieuwe reis tijdens de feestdagen in het aanbod van Friendship Cruises. Nog niet eerder hebben wij tijdens Kerst en Oud & Nieuw gevaren over de Rijn vanuit Emmerich richting Straatsburg. We varen door betoverende winterlandschappen. Genie..

        Duitsland

         Kerst- en Nieuwjaarscruise

         Tijdens deze cruise op de Johann Strauss beleeft u de feestdagen wel heel erg stijlvol. Kerst en Nieuwjaar zal u vieren in een zeer bijzondere en feestelijke ambiance. De excellente verzorging aan boord en de culinaire bedrevenheid van de chef de cui..

         Duitsland

          Een feestelijk nieuwjaar

          Het nieuwe jaar vieren op het water is een onvergetelijke gebeurtenis. De gezelligheid aan boord, de sfeervolle ambiance in de omgeving en de dynamiek van onze hoofdstad zijn de perfecte ingrediënten voor een feest met allure. En de reis over het wa..

          Duitsland

           Kerstcruise Rüdesheim

           Tijdens deze kerstcruise is sfeer het toverwoord. Natuurlijk aan boord, maar ook in alle plaatsen die we in Duitsland aandoen. Een prachtige omgeving, gezellige verlichting, de kerstmarkten, muziek en natuurlijk allerlei lekkers maken dit een Kerst o..

           Duitsland

           Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in Winterberg           Duitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

           Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.