Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Nurdachhaus im Ferienhauspark Asgard

Damp, Duitsland

 

nurdachhaus-im-ferienhauspark-asgardnurdachhaus-im-ferienhauspark-asgardnurdachhaus-im-ferienhauspark-asgardnurdachhaus-im-ferienhauspark-asgardnurdachhaus-im-ferienhauspark-asgard
Favoriet 
     

    v.a. 1.250

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Nurdachhaus im Ferienhauspark Asgard in Damp

    De Dampland vakantiehuizen staan direct bij de 3,5km lange zandstranden, aflopend strand aan de Baltische Zee bij de stad Damp. Hier hebben de dorpen namen zoals Rieseby, Krieseby, Sieseby. U kunt hier ontspannen ver weg van het leven van elke dag, echt van het leven genieten. Het team bij het Oostzeeresort staat klaar voor u en bezorgt u de tijd van uw leven met een onvergetelijke ervaring aan zee. Dampland biedt een spa in moderne stijl. De vakantiehuizen hebben een terras, flatscreen televisie en een eigen badkamer.

    Op het resort vindt u drie restaurants.

    U kunt van de mooie omgeving genieten, ga lekker zwemmen, wandelen of tochten maken. 

    Wellness 
    Vanaf nu zullen onze gasten genieten van ontspannende en ontspannen momenten in onze saunaruimte in Mare Mara. Samen met onze pekelgrot zijn alle acht thematisch verschillende sauna's weer beschikbaar.

    Wegens onderhoudswerkzaamheden zal ons ontdekkingszwembad gesloten zijn van 15.01.-28.01.2024.


    Park
    Naast de gratis grote parkeerplaats bij de ingang van de stad, zijn er betaalde parkeerplaatsen direct in het centrum. Dit parkeerbeheer wordt digitaal uitgevoerd via camerabewaking van parkeerplaatsen. Bij het in- en uitstappen wordt de betreffende kentekenplaat vastgelegd met een camera. De gegevens worden onherroepelijk verwijderd na het verlaten van het systeem.
    De parkeerplaats is een uur lang gratis beschikbaar om in te checken. Voor vakantiehuisgasten is er nog steeds een gratis parkeerplaats in de buurt van het geboekte vakantiehuis.



    Deze nieuw gerenoveerde vrijstaande vakantiehuizen zijn ideaal voro 1-6 personen, met ongeveer 65-85m2, op twee niveaus met een mooi terras en een gecombineerde woonkamer op de begane grond en twee slaapkamers op de bovenverdiepinge. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee aparte bedden, een douche ruimte, flatscreen televisie en een compleet ingerichte keuken met koelkast, fornuis, oven, magnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat, serviesgoed en bestek. Er mag NIET gerookt worden in deze houten huizen, Vacation Rentals
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Duitsland

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach

    22 pers.
    Landhuis Waldeifel XL

    Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

    Malberg

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach

      Roompot Eifelpark Kronenburger See

      4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

      Dahlem