Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Bodenmais

Duitsland

 

Waldeck

Verblijven in een aangename accommodatie in Bodenmais? Hotel Waldeck is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 49 reizigers beoordelen Hotel Waldeck gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoor..

Bodenmais

Rothbacher Hof

5-daagse Autovakantie naar Beieren bij Rothbacher HofHotel Rothbacher Hof is gelegen op een rustige plek in het centrum van het gezellige dorp Bodenmais in het Beierse Woud. Er is veel te beleven voor families en met de gratis WellSportActief-kaart k..

Bodenmais

Rothbacher Hof

Verblijven in een aangename accommodatie in Bodenmais? Hotel Rothbacher Hof is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 140 reizigers beoordelen Hotel Rothbacher Hof gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto..

Bodenmais

Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in WinterbergDuitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.