Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Renaissance Wind Creek Curacao Reso

Willemstad, Curaçao

 

hotel-renaissance-wind-creek-curacao-reso
Favoriet 
 

v.a. 1.640

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Renaissance Wind Creek Curacao Reso in Willemstad

Een centraler gelegen hotel dan het Renaissance Wind Creek Curaçao Resort vindt u bijna niet. Vanuit het hotel wandelt u zo langs de winkels richting de beroemde pontjesbrug en de kleurrijke handelskade. Als u na het verkennen van Willemstad terugkomt in het hotel voor iets lekkers van de Starbucks, wilt u nooit meer naar huis. Poko Poko, langzaamaan, want dit is Curaçao. Als de vriendelijke kok 's ochtends u verse pancakes bakt, maakt u zelf alvast een planning voor de dag. Of wat dacht u van heerlijk en ontspannen relaxen op het aangelegde privéstrand van het hotel? Dobber weg in de infinity-pool en zwaai naar de passagiers op een voorbijvarende cruiseschip. En na een relaxte dag is het nog relaxter slapen en bijkomen in uw modern ingerichte kamer vol luxe.

Een centraler gelegen hotel dan het Renaissance Wind Creek Curaçao Resort vindt u bijna niet. Vanuit het hotel wandelt u zo langs de winkels richting de beroemde pontjesbrug en de kleurrijke handelskade. Als u na het verkennen van Willemstad terugkomt in het hotel voor iets lekkers van de Starbucks, wilt u nooit meer naar huis. Poko Poko, langzaamaan, want dit is Curaçao. Als de vriendelijke kok 's ochtends u verse pancakes bakt, maakt u zelf alvast een planning voor de dag.

Of wat dacht u van heerlijk en ontspannen relaxen op het aangelegde privéstrand van het hotel? Dobber weg in de infinity-pool en zwaai naar de passagiers op een voorbijvarende cruiseschip. En na een relaxte dag is het nog relaxter slapen en bijkomen in uw modern ingerichte kamer vol luxe.

Renaissance Curaçao Resort heeft een zeer centrale ligging middenin Willemstad, de hoofdstad van Curaçao. U verblijft op een steenworp afstand van de beroemde Koningin Emma-brug, die de wijken Otrabanda en Punda verbindt. Dit zijn ook meteen de gezelligste wijken in de stad. Bars, restaurants en winkels zijn er in overvloed en ook vindt u er enkele leuke bezienswaardigheden.

All Inlcusive concept:

Eten:
ontbijt, lunch, diner in buffetvorm, à-la-cartediner mogelijk (reserveren verplicht)

Drinken:
koffie en thee, mineraalwater, frisdranken, bier, wijn, lokale alcoholische drankjes, internationale alcoholische drankjes, alcoholische cocktails, alcoholvrije cocktails

Bijzonderheden
Als u kiest voor het All Inclusive concept, dan ontbijt, luncht en dineert u in restaurant Nautilus (à la carte / buffet) of luncht en dineerr u bij restaurant Infinity (à la carte). Alle consumpties bij Starbucks (alleen de kiosk) zijn ook inbegrepen! Er is room service beschikbaar voor de lunch en diner (geen room service voor ontbijt).


Top vakantiehuizen in Curaçao

2 pers.
Trupial Inn Hotel & Casino

Dit exclusieve bungalowcomplex biedt een ontspannen verblijf met een prachtig zwembad en diverse recreatiemogelijkheden. Met comfortabele kamers en een rustige ligging in een woonwijk, is dit de perfecte plek om te genieten van uw verblijf op Curaça..

Willemstad

Coral Estate Luxury Resort

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Curacao bij Coral Estate Luxury ResortWat een fijne plek is Coral Estate Luxury Resort (voorheen Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort). Met een eindeloos uitzicht op zee zijn rustzoekers hier meteen in hun elem..

Rif St Marie

2 pers.
Morena Resort Appartementen & Villa's

Geniet van een ontspannen verblijf in ons ecohotel, ideaal gelegen aan de zuidelijke grens van het tropische eiland met directe toegang tot de Caraïbische Zee. Ontspan bij een van de drie zoutwaterzwembaden of op het zonneterras en geniet van de nab..

Willemstad

Bon Bini Seaside Resort

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Curacao bij Bon Bini Seaside ResortEen ijskoud drankje doen op de veranda van je bungalow, chillen bij het zwembad en slenteren naar hip Mambo Beach, dat gaat nergens beter dan bij Bon Bini Seaside Resort. Al die vrijstaan..

Mambo Beach