Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Curaçao Willemstad

Willemstad, Curaçao

 

vakantiehuis-curacao-willemstadvakantiehuis-curacao-willemstadvakantiehuis-curacao-willemstadvakantiehuis-curacao-willemstadvakantiehuis-curacao-willemstad
Favoriet 
 

v.a. 720

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Curaçao Willemstad in Willemstad

Villa Curaçao op een kleinschalig resort met persoonlijke aandacht in een gemoedelijke sfeer en in een rustgevende omgeving! 🏡

Deze vakantievilla in Curaçao ligt in de nette wijk Cas Grandi vlakbij de populaire stranden Jan Thiel beach en Mambo beach. Het is hier zo heerlijk rustig dat je 's morgens wakker wordt met alleen de vogeltjes om je heen. Gasten ontspannen hier volkomen! Genieten op één van de heerlijke ligbedden bij het magnesiumzwembad of loungen op het deels overdekte pooldek, het gebeurt hier allemaal!

Vakantieappartementen Curaçao met privé zwembad 🏡

De 2 appartementen en studio zijn sfeervol en compleet ingericht en is van alle gemakken voorzien. Ze hebben een fijn overkapt terras dat aan de prachtige tropische tuin met heerlijk (gedeeld) zwembad en deels overdekte pooldek.  In de studio is geen aparte slaapkamer. In de 2 appartementen is ook nog een slaapbank aanwezig.

Genieten van het bijzondere uitzicht 🤩

De verhuurders verzorgen jullie vakantie tot in de puntjes, zodat als je hier eenmaal bent, je alleen maar vakantie hoeft te vieren. Hoe fijn is dat! Het begint al met de ligging. Hooggelegen en daardoor lekker op de wind en met een adembenemend uitzicht over de Caracasbaai en zee. 180 graden view!


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 24-05-2024 t/m 31-05-2024 (7 dagen) 2.514,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.479,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 03-06-2024 (7 dagen) 2.514,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Curaçao

2 pers.
Trupial Inn Hotel & Casino

Dit exclusieve bungalowcomplex biedt een ontspannen verblijf met een prachtig zwembad en diverse recreatiemogelijkheden. Met comfortabele kamers en een rustige ligging in een woonwijk, is dit de perfecte plek om te genieten van uw verblijf op Curaça..

Willemstad

Coral Estate Luxury Resort

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Curacao bij Coral Estate Luxury ResortWat een fijne plek is Coral Estate Luxury Resort (voorheen Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort). Met een eindeloos uitzicht op zee zijn rustzoekers hier meteen in hun elem..

Rif St Marie

2 pers.
Morena Resort Appartementen & Villa's

Geniet van een ontspannen verblijf in ons ecohotel, ideaal gelegen aan de zuidelijke grens van het tropische eiland met directe toegang tot de Caraïbische Zee. Ontspan bij een van de drie zoutwaterzwembaden of op het zonneterras en geniet van de nab..

Willemstad

Trupial Inn Hotel

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Curacao bij Trupial Inn Hotel“Bon dia!” De vrolijke hotelmanager van hotel Trupial Inn zwaait naar de Nederlandse gasten die aan de borrel zitten op hun veranda. De pastelkleurige huisjes zijn rustig gelegen én toch l..

Willemstad