Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Willemstad Curaçao

Willemstad, Curaçao

 

vakantiehuis-willemstad-curacaovakantiehuis-willemstad-curacaovakantiehuis-willemstad-curacaovakantiehuis-willemstad-curacaovakantiehuis-willemstad-curacao
Favoriet 
 

v.a. 460

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Willemstad Curaçao in Willemstad

Ruime vakantievilla weg van de drukte op prachtig Curaçao. Ontspan in de zon en geniet van je eigen privé zwembad. Geschikt voor 6 volwassenen en 2 kinderen.

Even weg van de drukte en ontspannen op het prachtige Caribische eiland Curaçao! Deze vakantievilla is centraal gelegen in Sun Valley, en echte Curaçaose woonwijk midden tussen de vriendelijke bevolking van Curaçao. De rijke cultuur en historie, de azuurblauwe zee en de hagelwitte stranden maken Curaçao een fijne vakantiebestemming. Neem een verkoelende duik in het privé zwembad of geniet op het terras van een heerlijk koel drankje. Al met al een ideale plek voor een tropische zonvakantie. 

Ruime vakantievilla op het tropische eiland Curaçao 🏖

De vakantievilla beschikt over 3 slaapkamers en twee badkamers, die van alle gemakken zijn voorzien. Iedere slaapkamer is uitgerust met een eigen airconditioning en de uitstekende bedden garanderen en fijne nachtrust. Geniet overdag van uw eigen zwembad en van een lekker drankje op uw eigen terras. Er is een ruime woonkamer waar gasten even kunnen relaxen en televisie kunnen kijken, ook beschikt de accommodatie over een grote eettafel. De open keuken is voorzien van alle faciliteiten zoals, fornuis met 4 pitten, koelkast met vriezer, magnetron en oven. Vanuit de living stap je via de openslaande deuren naar het terras. Eén slaapkamer boven beschikt over een eigen balkon en tevens heeft de woonkamer boven een balkon en deze bieden een mooi uitzicht over de wijk en de wuivende palmbomen die rondom de vakantievilla staan

Dichtbij de bezienswaardigheden van het eiland, ver genoeg weg van de drukte ✅

Eigenlijk mag je Curaçao niet verlaten zonder eerst een paar pareltjes van stranden te bezoeken. Cabana Beach ligt op ca. 15 minuten rijden van de accommodatie. Wellicht een beetje toeristisch, maar er zijn ontzettend veel faciliteiten op het strand. Een bekend strand is natuurlijk Jan Thiel Beach, op ca. 25 minuten rijden. Op een zaterdag rond de klok van 5 is het happy hour bij de populaire strandtent Zanzibar en vaak wordt hier een liveoptreden van salsabandjes gegeven. Nog een echte aanrader is Klein Curaçao. Dit bounty-eiland is met de boot bereikbaar, maar echt de moeite waard. Liever iets actiefs ondernemen? Bezoek dan eens het Christoffelpark, op ca. 40 minuten rijden kun je hier genieten van heuvelachtige wegen, mooiste uitzichten en prachtige natuur. Zorg wel dat je een auto hebt met een sterke motor en goede banden. Liefhebber van dieren? Curaçao is dé plek om schildpadden in het wild te zien, flamingo's te spotten of een bezoek te brengen aan de struisvogel farm. Liever een activiteit ondernemen voor jong en oud? Breng dan eens een bezoek aan midgetgolfbaan & speeltuin Brakkeput Mei Mei. Een leuke sportieve tijdsbesteding voor jong en oud en op maar 20 minuten rijden van de accommodatie. 


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 748,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Curaçao

2 pers.
Trupial Inn Hotel & Casino

Dit exclusieve bungalowcomplex biedt een ontspannen verblijf met een prachtig zwembad en diverse recreatiemogelijkheden. Met comfortabele kamers en een rustige ligging in een woonwijk, is dit de perfecte plek om te genieten van uw verblijf op Curaça..

Willemstad

Coral Estate Luxury Resort

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Curacao bij Coral Estate Luxury ResortWat een fijne plek is Coral Estate Luxury Resort (voorheen Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort). Met een eindeloos uitzicht op zee zijn rustzoekers hier meteen in hun elem..

Rif St Marie

2 pers.
Morena Resort Appartementen & Villa's

Geniet van een ontspannen verblijf in ons ecohotel, ideaal gelegen aan de zuidelijke grens van het tropische eiland met directe toegang tot de Caraïbische Zee. Ontspan bij een van de drie zoutwaterzwembaden of op het zonneterras en geniet van de nab..

Willemstad

Trupial Inn Hotel

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Curacao bij Trupial Inn Hotel“Bon dia!” De vrolijke hotelmanager van hotel Trupial Inn zwaait naar de Nederlandse gasten die aan de borrel zitten op hun veranda. De pastelkleurige huisjes zijn rustig gelegen én toch l..

Willemstad