Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Rancho el Sobrino

Westpunt, Curaçao

 

hotel-rancho-el-sobrino
Favoriet 
 

v.a. 1.558

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Rancho el Sobrino in Westpunt

Op zoek naar een kleinschalig, relaxed verblijf omgeven door de beste stranden van het eiland? Komt u dan logeren in het kleurrijke Rancho el Sobrino resort, gelegen aan de groene westkust van Curaçao. Het intieme resort met slechts 20 kamers ligt op ca. 40 minuten rijden van Willemstad. Binnen 7 minuten bent u te voet op Playa Forti Beach en in ca. 10 minuten wandelt u naar Playa Piskado. Lekker bij het zwembad hangen kan ook, rondom het zwembad staan fijne ligstoelen en bij de bar kunt u een verkoelend drankje bestellen. In de avond kunt u eten bij het restaurant van het resort of u wandelt op uw gemak naar Playa Forti of het vissersdorpje Westpunt waar restaurants en barretjes te vinden zijn. Wilt u graag gaan duiken of snorkelen dan kunt u hiervoor reserveren bij de Sublime PADI/SSI-duikschool die zich op het resort bevindt. Verblijven in het Rancho el Sobrino resort voelt als een home away from home!

Op zoek naar een kleinschalig, relaxed verblijf omgeven door de beste stranden van het eiland? Komt u dan logeren in het kleurrijke Rancho el Sobrino resort, gelegen aan de groene westkust van Curaçao. Het intieme resort met slechts 20 kamers ligt op ca. 40 minuten rijden van Willemstad.
Binnen 7 minuten bent u te voet op Playa Forti Beach en in ca. 10 minuten wandelt u naar Playa Piskado. Lekker bij het zwembad hangen kan ook, rondom het zwembad staan fijne ligstoelen en bij de bar kunt u een verkoelend drankje bestellen. In de avond kunt u eten bij het restaurant van het resort of u wandelt op uw gemak naar Playa Forti of het vissersdorpje Westpunt waar restaurants en barretjes te vinden zijn. Wilt u graag gaan duiken of snorkelen dan kunt u hiervoor reserveren bij de Sublime PADI/SSI-duikschool die zich op het resort bevindt.
Verblijven in het Rancho el Sobrino resort voelt als een home away from home!

Tussen de plaatsen Playa Forti, dat op ca. 7 minuten loopafstand ligt, en Westpunt en in ca. 10 minuten loopt u naar Piskado strand. Willemstad ligt op ca. 40 minuten rijafstand en de luchthaven op ca. 35 minuten rijafstand.


Top vakantiehuizen in Curaçao

2 pers.
Trupial Inn Hotel & Casino

Dit exclusieve bungalowcomplex biedt een ontspannen verblijf met een prachtig zwembad en diverse recreatiemogelijkheden. Met comfortabele kamers en een rustige ligging in een woonwijk, is dit de perfecte plek om te genieten van uw verblijf op Curaça..

Willemstad

2 pers.
Morena Resort Appartementen & Villa's

Geniet van een ontspannen verblijf in ons ecohotel, ideaal gelegen aan de zuidelijke grens van het tropische eiland met directe toegang tot de Caraïbische Zee. Ontspan bij een van de drie zoutwaterzwembaden of op het zonneterras en geniet van de nab..

Willemstad

Coral Estate Luxury Resort

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Curacao bij Coral Estate Luxury ResortWat een fijne plek is Coral Estate Luxury Resort (voorheen Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort). Met een eindeloos uitzicht op zee zijn rustzoekers hier meteen in hun elem..

Rif St Marie

Trupial Inn Hotel

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Curacao bij Trupial Inn Hotel“Bon dia!” De vrolijke hotelmanager van hotel Trupial Inn zwaait naar de Nederlandse gasten die aan de borrel zitten op hun veranda. De pastelkleurige huisjes zijn rustig gelegen én toch l..

Willemstad