Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Noiseux

België

 

  6 pers.
  Dit mooie 6 persoons vakantiehuis met WiFi is gelegen in het Ardenner plaatsje Noiseux.

  Dit supermooie zespersoons vakantiehuis is gelegen in het Ardenner plaatsje Noiseux, een dorp aan de rivier de Ourthe in de provincie Namen in België. Het vakantiehuis staat in een natuurlijke en rustige omgeving en staat garant voor een heerlijk en..

  Noiseux

   8 pers.
   Mooi 8 pers. vakantiehuis in het Ardenner plaatsje Noiseux met sauna en bubbelbad

   Luxe acht persoons vakantiehuis in het Ardenner plaatsje Noiseux met gratis WiFi, een sauna en een bubbelbad. Noiseux iseen dorp aan de rivier de Ourthe in de provincie Namen in België. Het vakantiehuis staat in een natuurlijke en rustige omgeving e..

   Noiseux

    8 pers.
    8 persoons vakantiehuis aan de bosrand - Grote tuin - Schitterend uitzicht.

    Dit mooie acht persoons vakantiehuis is gelegen aan de rand van het bos, in de provincie Namen in België op 3km van het plaatsje Heure. Het vakantiehuis (met glijbaan in de tuin) staat in een natuurlijke en rustige omgeving en staat garant voor een ..

    Noiseux

     30 pers.
     Luxe 30 persoons groepsaccommodatie in de Ardennen - Wellness.

     Deze voormalige school, omgebouwd tot luxe 30 persoons groepsaccommodatie, staat vlakbij het plaatsje Deulin, in het rustige dorpje Noiseux, in de provincie Namen in België. Het vakantiehuis staat in een natuurlijke en rustige omgeving en staat gara..

     Noiseux

      6 pers.
      Gezellige 6 persoons bungalow op ruime kavel nabij Durbuy, Deulin en Somme-Leuze.

      Deze gezellige bungalow voor zes personen is gelegen in een prachtig landschap met uitzicht over mooie weilanden. De bungalow is helemaal gelijkvloers en bevindt zich in een rustige omgeving. Het terrein, waarop de bungalow zich bevindt, is groot en ..

      Noiseux

       6 pers.
       Gezellige 6 persoons bungalow op ruime kavel nabij Durbuy, Deulin en Somme-Leuze.

       Deze gezellige bungalow voor zes personen is gelegen in een prachtig landschap met uitzicht over mooie weilanden. De bungalow is helemaal gelijkvloers en bevindt zich in een rustige omgeving. Het terrein, waarop de bungalow zich bevindt, is groot en ..

       Noiseux

        16 pers.
        16 Persoons groepsaccommodatie op 100 meter afstand van de Ourthe.

        Deze 16 persoons groepsaccommodatieligt in het plaatsje Noiseux in de provincie Namen. Het vakantiehuis staat in een natuurlijke en rustige omgeving op 100m afstand van de ligweide 'la plage Noiseux' aan de Ourthe, en staat garant voor een heerlijk e..

        Noiseux

         9 pers.
         Business class 9 pers. Wellness vakantiehuis met eigen binnenzwembad.

         Dit business class vakantiehuis met wellness en zelfs een eigen binnenzwembad is geschikt voor maximaal zeven volwassenen en twee kinderen (onder de 16 jaar). Het vakantiehuis is gelegen in het plaatsje Noiseux, in de provincie Namen. Het vakantiehui..

         Noiseux

         Charmante vakantiehuizen en chalets in de Belgische Ardennen         Ons buurland met haar sympathieke inwoners wordt jaarlijks door vele miljoenen Nederlanders voor een korte vakantie België bezocht. Veelal is dit voor een dagtrip of korte vakantie in een van de vele schitterende steden die België kent zoals Antwerpen, Brugge, Brussel of Gent. Centraal staan dan vooral cultuur, winkelen en het brede culinaire aanbod.
         Echter steeds meer Nederlanders ontdekken België om de meest uiteenlopende redenen ook als zomerbestemming. En terecht. Een vakantie België heeft namelijk veel te bieden. Het land heeft een schitterende kuststreek waar men optimaal kan genieten van een strandvakantie. De  natuurlijke gastvrijheid van onze zuiderburen, de vele restaurantjes en uitgaansmogelijkheden zorgen ervoor dat u zich als vakantieganger waant in een ver buitenland. 

         Antwerpen ligt vlak over de grens en is zo leuk dat je jezelf tekort doet als je er niet zo nu en dan een weekendje naartoe gaat. Je kan natuurlijk gemakkelijk binnen een dag op en neer, maar met een van tevoren geboekt goedkoop hotel Antwerpen leren kennen is wel zo relaxed, vooral als je ook het uitgaansleven wilt ontdekken. Met de auto is het heel goed mogelijk om door België te reizen. Over het algemeen zijn de wegen vrij goed. Wel kunnen de wegen in België van mindere kwaliteit zijn dan in Nederland.