Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Lommel

België

 

Center Parcs De Vossemeren

4-daagse Autovakantie naar Limburg bij Center Parcs De VossemerenLetterlijk een paar meter over de grens met België ligt het Center Parcs de Vossemeren bij twee grote meren. De Vossemeren biedt heel wat vertier voor het hele gezin! Er is een subtrop..

Lommel

Center Parcs De Vossemeren

Het compleet vernieuwde Vakantiepark Center Parcs De Vossemeren biedt plezier voor het hele gezin. Het park is ruim opgezet en heeft verschillende cottages midden in het dennenbos of aan de oever van het meer. In en rondom de twee grote meren zijn un..

Lommel

  Center Parcs De Vossemeren

  Center Parcs De Vossemeren, Lommel (Limburg) Elzen 145 B-3920   Lommel België Center Parcs De Vossemeren ligt in Lommel en beschikt over 710 accommodaties. Center Parcs De Vossemeren wordt beoordeeld met een: 7.7 en heeft een vanaf prijs van: ..

  Lommel

   Camping Blauwe Meer

   Camping Blauwe Meer, Lommel (Limburg) Kattenbos 169 B-3920   Lommel België Camping Blauwe Meer ligt in Lommel en beschikt over 250 accommodaties. Camping Blauwe Meer wordt beoordeeld met een: 6.8 en heeft een vanaf prijs van: € 96.00 Kenmerken..

   Lommel

    Camping Blauwe Meer

    4 dagen - Lommel - 100.80 p.acco - 24% korting..

    Lommel

    Charmante vakantiehuizen en chalets in de Belgische Ardennen    Ons buurland met haar sympathieke inwoners wordt jaarlijks door vele miljoenen Nederlanders voor een korte vakantie België bezocht. Veelal is dit voor een dagtrip of korte vakantie in een van de vele schitterende steden die België kent zoals Antwerpen, Brugge, Brussel of Gent. Centraal staan dan vooral cultuur, winkelen en het brede culinaire aanbod.
    Echter steeds meer Nederlanders ontdekken België om de meest uiteenlopende redenen ook als zomerbestemming. En terecht. Een vakantie België heeft namelijk veel te bieden. Het land heeft een schitterende kuststreek waar men optimaal kan genieten van een strandvakantie. De  natuurlijke gastvrijheid van onze zuiderburen, de vele restaurantjes en uitgaansmogelijkheden zorgen ervoor dat u zich als vakantieganger waant in een ver buitenland. 

    Antwerpen ligt vlak over de grens en is zo leuk dat je jezelf tekort doet als je er niet zo nu en dan een weekendje naartoe gaat. Je kan natuurlijk gemakkelijk binnen een dag op en neer, maar met een van tevoren geboekt goedkoop hotel Antwerpen leren kennen is wel zo relaxed, vooral als je ook het uitgaansleven wilt ontdekken. Met de auto is het heel goed mogelijk om door België te reizen. Over het algemeen zijn de wegen vrij goed. Wel kunnen de wegen in België van mindere kwaliteit zijn dan in Nederland.