Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Lanaken

België

 

  Novasol Vakantiepark Sunclass Sonnevijver

  Novasol Vakantiepark Sunclass Sonnevijver, Lanaken (Limburg) Heidestraat 101 3621   Lanaken België Novasol Vakantiepark Sunclass Sonnevijver ligt in Lanaken en beschikt over 23 accommodaties. Novasol Vakantiepark Sunclass Sonnevijver wordt beoor..

  Lanaken

   4 pers.
   Sonnevijver Nr E61

   Bijzonder huisje in Lanaken bij het meer..

   Lanaken

    6 pers.
    Het Zalige Hoekje

    Vrijstaande woning in Lanaken met grote omheinde tuin..

    Lanaken

     10 pers.
     Le Louis

     Sfeervolle bungalow in Lanaken met omheinde tuin..

     Lanaken

      6 pers.
      Ut Huuske

      Gezellig vakantiehuis in Lanaken in een bosrijke omgeving..

      Lanaken

       4 pers.
       Sonnevijver Nr A50

       Comfortabel vakantiehuis in Lanaken met een privéterras..

       Lanaken

        2 pers.
        Bungalow A34

        Fijne bungalow in Lanaken met een tuin..

        Lanaken

         6 pers.
         Soor & Long

         Prachtig vakantiehuis in Lanaken met tuin..

         Lanaken

         Charmante vakantiehuizen en chalets in de Belgische Ardennen         Ons buurland met haar sympathieke inwoners wordt jaarlijks door vele miljoenen Nederlanders voor een korte vakantie België bezocht. Veelal is dit voor een dagtrip of korte vakantie in een van de vele schitterende steden die België kent zoals Antwerpen, Brugge, Brussel of Gent. Centraal staan dan vooral cultuur, winkelen en het brede culinaire aanbod.
         Echter steeds meer Nederlanders ontdekken België om de meest uiteenlopende redenen ook als zomerbestemming. En terecht. Een vakantie België heeft namelijk veel te bieden. Het land heeft een schitterende kuststreek waar men optimaal kan genieten van een strandvakantie. De  natuurlijke gastvrijheid van onze zuiderburen, de vele restaurantjes en uitgaansmogelijkheden zorgen ervoor dat u zich als vakantieganger waant in een ver buitenland. 

         Antwerpen ligt vlak over de grens en is zo leuk dat je jezelf tekort doet als je er niet zo nu en dan een weekendje naartoe gaat. Je kan natuurlijk gemakkelijk binnen een dag op en neer, maar met een van tevoren geboekt goedkoop hotel Antwerpen leren kennen is wel zo relaxed, vooral als je ook het uitgaansleven wilt ontdekken. Met de auto is het heel goed mogelijk om door België te reizen. Over het algemeen zijn de wegen vrij goed. Wel kunnen de wegen in België van mindere kwaliteit zijn dan in Nederland.