Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Hamburg

België

 

  9 dg cruise West Europa MSC Preziosa

  9-daagse Vakantie naar 9 dg cruise West Europa MSC Preziosa in Engeland..

  Hamburg

   8 dg cruise West Europa MSC Preziosa

   8-daagse Vakantie naar 8 dg cruise West Europa MSC Preziosa in Engeland..

   Hamburg

    8 dg cruise West Europa MSC Preziosa

    8-daagse Vakantie naar Engeland bij 8 dg cruise West Europa MSC PreziosaAangekomen op de kade in Rotterdam, zie je het schip liggen de MSC Preziosa. Stap aan boord en verken de smakelijke restaurants en winkels. Na een tour aan boord wandel je naar d..

    Hamburg

     9 dg cruise West Europa MSC Preziosa

     9-daagse Vakantie naar Engeland bij 9 dg cruise West Europa MSC PreziosaVaar mee met de MSC Preziosa en ontdek de West Europese steden. Wat deze cruise extra fijn maakt is dat deze vanuit Rotterdam vertrekt. Dicht bij huis stap je aan boord voor een ..

     Hamburg

     Charmante vakantiehuizen en chalets in de Belgische Ardennen     Ons buurland met haar sympathieke inwoners wordt jaarlijks door vele miljoenen Nederlanders voor een korte vakantie België bezocht. Veelal is dit voor een dagtrip of korte vakantie in een van de vele schitterende steden die België kent zoals Antwerpen, Brugge, Brussel of Gent. Centraal staan dan vooral cultuur, winkelen en het brede culinaire aanbod.
     Echter steeds meer Nederlanders ontdekken België om de meest uiteenlopende redenen ook als zomerbestemming. En terecht. Een vakantie België heeft namelijk veel te bieden. Het land heeft een schitterende kuststreek waar men optimaal kan genieten van een strandvakantie. De  natuurlijke gastvrijheid van onze zuiderburen, de vele restaurantjes en uitgaansmogelijkheden zorgen ervoor dat u zich als vakantieganger waant in een ver buitenland. 

     Antwerpen ligt vlak over de grens en is zo leuk dat je jezelf tekort doet als je er niet zo nu en dan een weekendje naartoe gaat. Je kan natuurlijk gemakkelijk binnen een dag op en neer, maar met een van tevoren geboekt goedkoop hotel Antwerpen leren kennen is wel zo relaxed, vooral als je ook het uitgaansleven wilt ontdekken. Met de auto is het heel goed mogelijk om door België te reizen. Over het algemeen zijn de wegen vrij goed. Wel kunnen de wegen in België van mindere kwaliteit zijn dan in Nederland. 

     WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!