Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Froidchapelle

België

 

Golden Lakes Village

4-daagse Autovakantie naar Ardennen bij Golden Lakes VillageGolden Lakes Village heeft een prachtige ligging op een domein van 20 hectare aan de oever van de meren van l'Eau d'Heure. nDe meren zijn zeer geschikt om te watersporten en in de ..

Froidchapelle

Vakantiepark Golden Lakes Village

In het hart van de Belgische Ardennen, aan de oevers van de meren van Eau d'Heure, meer bepaald aan het meer van La Plate Taille, ligt het unieke vakantiepark Golden Lakes Village. Het domein, volledig zuidgericht, vormt één geheel met de natuur en..

Froidchapelle

  Golden Lakes Village

  Golden Lakes Village, Froidchapelle (Henegouwen) route de la Plate Taille 51 6440   Froidchapelle België Golden Lakes Village ligt in Froidchapelle en beschikt over 130 accommodaties. Golden Lakes Village wordt beoordeeld met een: 7.7 en heeft e..

  Froidchapelle

   Landal Village l'Eau d'Heure

   Landal Village l'Eau d'Heure, Froidchapelle (Henegouwen) Rue du Bois du Four 7a B-6440   Froidchapelle België Landal Village l'Eau d'Heure ligt in Froidchapelle en beschikt over 222 accommodaties. Landal Village l'Eau d'Heure wordt beoordeeld me..

   Froidchapelle

   Charmante vakantiehuizen en chalets in de Belgische Ardennen   Ons buurland met haar sympathieke inwoners wordt jaarlijks door vele miljoenen Nederlanders voor een korte vakantie België bezocht. Veelal is dit voor een dagtrip of korte vakantie in een van de vele schitterende steden die België kent zoals Antwerpen, Brugge, Brussel of Gent. Centraal staan dan vooral cultuur, winkelen en het brede culinaire aanbod.
   Echter steeds meer Nederlanders ontdekken België om de meest uiteenlopende redenen ook als zomerbestemming. En terecht. Een vakantie België heeft namelijk veel te bieden. Het land heeft een schitterende kuststreek waar men optimaal kan genieten van een strandvakantie. De  natuurlijke gastvrijheid van onze zuiderburen, de vele restaurantjes en uitgaansmogelijkheden zorgen ervoor dat u zich als vakantieganger waant in een ver buitenland. 

   Antwerpen ligt vlak over de grens en is zo leuk dat je jezelf tekort doet als je er niet zo nu en dan een weekendje naartoe gaat. Je kan natuurlijk gemakkelijk binnen een dag op en neer, maar met een van tevoren geboekt goedkoop hotel Antwerpen leren kennen is wel zo relaxed, vooral als je ook het uitgaansleven wilt ontdekken. Met de auto is het heel goed mogelijk om door België te reizen. Over het algemeen zijn de wegen vrij goed. Wel kunnen de wegen in België van mindere kwaliteit zijn dan in Nederland. 

   WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!